Znając problemy Wielkiej Brytanii, dobrze, że żaden ze smarków po kinie nie biegał z nożem czy tam kilofem : P
Kończąc off-top napiszę, że zapytałem w googlu jakie filmy w 2025 zarobią milion i AI podało mi informację, że Snow White... Ta :). Jak dobrze pójdzie to milaird zarobią F1 i Avatar 3 (ale nie wiem czy w tym roku jeszcze skoro premiera jakoś w grudniu)
(07-04-2025, 23:57)Paszczak napisał(a): Street Fighter już doczekał się wybitnej adaptacji.Kiedyś człowiek przeglądał program tv i bywał zaskoczony odkryciami, że Mario czy Street Fighter miały filmowe ekranizacje. Z tym, że jak już film obejrzałem to się zawiodłem, Dalshim miał tak kuriozalną genezę, że nawet za dzieciaka tego nie kupiłem. Od tego czasu SF obrósł kultem, ale jakoś do niego nie wróciłem. Na pewno ten kicz miał sporo uroku i jedną przezabawną scenę :D
YEAH I SAID IT BITCHES! OF COURSE!
I mówię to jako osoba której pierwszym wyraźnym wspomnieniem jest mój starszy brat rysujący dla mnie postacie z SF2.
...tak, jako dziecko grałem Dalshimem, fuck you.
Ale przyznam, jogin w filmowej wersji jest fatalny.
Kończąc off-top napiszę, że zapytałem w googlu jakie filmy w 2025 zarobią milion i AI podało mi informację, że Snow White... Ta :). Jak dobrze pójdzie to milaird zarobią F1 i Avatar 3 (ale nie wiem czy w tym roku jeszcze skoro premiera jakoś w grudniu)
08-04-2025, 23:49