Jest kilka odmian tego boxu. Widziałem w sieci 8 i 9 płytowe, w Australii 16-płytowe, w Azji nawet 17, ale nigdzie jak do tej pory nie natknąłem się na specyfikację tej ostatniej (9 lub 17) bonusowej płyty.
A jak to dokładnie jest z zakupami online w zagranicznych sklepach?
30.12 złożyłem swoje pierwsze zamówienie w hmv.com (wcześniej sprowadzałem filmy z UK poprzez zaprzyjaźnionych pośredników).
Film ma status "despatched in 24 hours", moje zamówienie wygląda następująco:
Order Status - Your order is now available and is awaiting shipment
lub
Item Status - Complete, will be despatched in accordance with selected shipping option
Czyli teoretycznie wszystko gotowe, problem w tym że do tej pory (wieczór 02.01) nie została pobrana opłata z karty (autoryzacja karty przebiegła pozytywnie).
Czy to normalne? Czy trzeba coś gdzieś jeszcze potwierdzić, czy raczej spokojnie czekać na przesyłkę?
A jak to dokładnie jest z zakupami online w zagranicznych sklepach?
30.12 złożyłem swoje pierwsze zamówienie w hmv.com (wcześniej sprowadzałem filmy z UK poprzez zaprzyjaźnionych pośredników).
Film ma status "despatched in 24 hours", moje zamówienie wygląda następująco:
Order Status - Your order is now available and is awaiting shipment
lub
Item Status - Complete, will be despatched in accordance with selected shipping option
Czyli teoretycznie wszystko gotowe, problem w tym że do tej pory (wieczór 02.01) nie została pobrana opłata z karty (autoryzacja karty przebiegła pozytywnie).
Czy to normalne? Czy trzeba coś gdzieś jeszcze potwierdzić, czy raczej spokojnie czekać na przesyłkę?
are you watching closely?
01-01-2009, 13:59