Poddalem sie i wrocilem do podstawki. Moze doinstaluje pozniej osobno dodatki, jak skoncze glowną. Wychodzi na to, ze ktorys z pozniejszych patchy nie pozwala mi grac. GTFO jest juz wersją 1.30 i ma pododawane m.in. kilka pierdol z wlosami (w podstawce jest tylko 1 opcja). Mimo tego, ze je wylaczylem- zamulalo.
Nie bede testowal KTORY patch pierdoli sprawę bo nie mam ochoty kolejny raz instalowac calosci.
Jedyna obawa jest taka, ze dodatki czyli "Serce" i "Krew" pewnie beda mialy te patche w sobie i... dupa.
Ale to bede sie przejmowal wtedy ;)
Nie bede testowal KTORY patch pierdoli sprawę bo nie mam ochoty kolejny raz instalowac calosci.
Jedyna obawa jest taka, ze dodatki czyli "Serce" i "Krew" pewnie beda mialy te patche w sobie i... dupa.
Ale to bede sie przejmowal wtedy ;)
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
13-05-2025, 13:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-05-2025, 13:22 przez shamar.)