(24-07-2025, 14:21)Mefisto napisał(a): No i cyk - zginąłem prze złe decyzje :D Ciekawe co będzie dalej, bo nagle wjechała jakaś inna linia fabularna.Aaa czyli grasz linię fabularną dla przegrywów :)
Wczoraj skończyłem dodatek. Te dwa wybory (a nawet więcej, bo z każdego wynikają ze dwa albo trzy kolejne) w końcówce są wspaniałe: chyba jeszcze nigdy nie czułem w gierce takiej imersji, żebym tak mocno przejmował się tym co mam wybrać i miał coś na kształt wyrzutów sumienia, że zrobiłem to, co zrobiłem. Oczywiście mój pierwszy wybór okazał się beznadziejny :D
Więc raczej wczytam grę z momentu wyboru i dokonam przeciwnego, takiego, który podobno odblokowuje dodatkowe zakończenie podstawki.
(09-06-2025, 22:09)Hitch napisał(a): Lol, dodatek robili już ludzie od ESG/DEI o czym przypominają graczowi na każdym kroku do porzygu. Podstawkę uwielbiam, ale od dodatku odbiłem się po chyba godzinie-dwóch.Możesz rozwinąć co tam cię wkurzyło? Przeszedłem całość i nic mnie nie zirytowało, jakbym miał na siłę szukać, to jest jedna misja z jakimś chłopem, który został w braindensie babki i uważa, że jest nią i co gorsza jest opcja dania mu całusa :/ No ale to całkiem normalne w tym świecie.
25-07-2025, 09:16

Spoiler