Z „Aresa” wyciąłbym niemal wszystkie sceny z pobocznymi postaciami bo chuja mnie obchodziły. Dodałbym za to nawet pół godziny albo i więcej samego Aresa jak uczy się o prawdziwym świecie i doświadcza nowych rzeczy. To co pokazali w filmie to było niemal to samo co Ultron w sekundę dowiadujący się informacji z całego świata. Z tymże, Ultron użył tego wyłącznie jako wiedzy, a Ares zaciekawił się tym na tyle, że chciał w tym świecie zostać. Sorry ale dla mnie to za mało.
Nawet ta wzmianka o Depeche Mode była trochę z dupy. Fajniej byłoby najpierw zobaczyć montaż jak Leto np trenuje i szuka playlisty i po paru próbach w końcu natrafia na DM i sobie ćwiczy albo chilluje do tego. Cokolwiek co mogłoby mi pozwolić uwierzyć w program doświadczający uczuć.
Nawet ta wzmianka o Depeche Mode była trochę z dupy. Fajniej byłoby najpierw zobaczyć montaż jak Leto np trenuje i szuka playlisty i po paru próbach w końcu natrafia na DM i sobie ćwiczy albo chilluje do tego. Cokolwiek co mogłoby mi pozwolić uwierzyć w program doświadczający uczuć.
20-10-2025, 18:29