(07-02-2026, 12:16)PropJoe napisał(a): Ale to chyba nie jest serial o hokeju, nie? Tylko o gejach, ale w hokejowym świecie. Jest to nawet całkiem ciekawy punkt wyjścia. Zastanawiam się na ile super entuzjastyczne opinie to głównie dlatego, że jest o gejach czy rzeczywiście postaci, scenariusz i realizacja są takie dobre.
I akurat przypadkowo wylosowano jeden z ostatnich, prawdziwie meskich sportow, klasycznie kojarzonych z machizmo i... bedacy, znowu, ostatnim bastionem Europejczykow w sportach zespolowych. Dzien bez subwersji to dzien stracony.
Nawet nie chce mi sie sprawdzac, ale stawiam garsc Szekli, ze z ekipy scenarzysta/rezyser/show runner przynajmniej jeden z nich jest Zydem.
(07-02-2026, 13:18)PropJoe napisał(a): Jesteście mi winni pół godziny życia. Pół godziny a nie 50 min, bo przewijałem dwie 10-minutowe sceny lizania fiutów.
Przewijales...recznie?! :) :)
Slabe jaja, wiem.
I skad te oceny, poza oczywista cwelica mentalna mainstreamowych mediow oraz botami zawyzajacymi oceny?
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
07-02-2026, 13:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-02-2026, 13:28 przez Bucho.)