al_jarid napisał(a):jaką ty animację w ogóle "trawisz". Bo wygląda mi na to, że nie lubisz ani brzydkiej wizualnie (to powyżej), ani ładnej (Ghibli, czy ogólnie anime). Pochwaliłeś drugiego "Kota w butach", ale z drugiej strony napisałeś też, że wolisz animację rysowaną 2D niż komputerową. Więc co? Stare Disneje? Don Bluth?
Trawię każdą, która estetycznie mi siedzi, ogólnie większość poza tymi wcześniej wymienionymi, czyli anime i takimi tanimi bzdetami robionymi najmniejszym kosztem totalnie na odpierdol. Uwielbiam animację poklatkową (tutaj ostatnimi czasy Laika wiedzie prym, wizualnie to świetnie wygląda), Don Bluth to też bardzo dobry trop bo to dla mnie wizualnie taki lepszy Disney a zdecydowanie najlepszą animacją jaką widziałem w ostatnich latach jest "Primal" Tartakovsky'ego. Z ulubionych mógłbym jeszcze dorzucić "The Plague Dogs", "Watership Down" czy "Fire and Ice" Bakshiego, tego typu rzeczy.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
10-02-2026, 13:08