Shrek / Kot w butach (DreamWorks)
(10-02-2026, 18:41)Mefisto napisał(a): Ci sami anglosasi, którzy wydają u siebie boxy Wajdy, Skolimowskiego i Krzyżaków? Mmmkay.

Tak, ci sami. I kto to niby kupuje, poza wyzej przeze mnie wspomnianymi? :) I to sa wlasnie ci sami, ktorzy ewentualnie kupuja boksety kina bulgarskiego, czy tureckiego, absolutni koneserzy i nikt wiecej.

I ok, polskie kino moglo miec wiekszy wplyw na kino w ogole niz kino bulgarskie...nie wykoleja to argumentow dyskusji w temacie kinomanstwa czystej wody, a nawet dziala w druga strone - co to za kinoman, ktory oglada tylko filmy "dobre" i...popularne?!

(10-02-2026, 18:41)Mefisto napisał(a): To, że Ty się najebałeś i uważasz, że jesteś fajny, bo se tam gdzieś rzuciłeś idiotycznymi przykładami dla własnej beki, nie zmienia faktu, że reszta tematu jest normalna, zwykła, codzienna.
Co do reszty - classic Bucho. Żyd/10

Alez ja jestem fajny i to bez najebania. Przyklady dla beki sa idiotyczne...nie moze byc :)

Mnie nie interesuje reszta tematu, mnie interesuje rozmowa z Simkiem, ktorej kontekstem bylo, co czyni kogos kinomanem. I tak sobie na luzaku z Simkiem w calej sprawie pogadalismy - pozycze mu moje boksety kina bulgarskiego i hinduskiego, i bedzie pieknie.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Wiadomości w tym wątku
RE: Shrek / Kot w butach (DreamWorks) - Bucho - 10-02-2026, 19:10