Nie powinno, bo to nie jest animacja ale jak ktoś ma chęć to może przenieść.
No jeszcze ten młody co będzie m̶a̶r̶s̶z̶c̶z̶y̶ł̶ grał Freda jest w miarę rozpoznawalny, widziałem go w paru filmach i serialach, które kiedyś zdarzyło mi się obejrzeć. A że Daphne będzie girl bossem to raczej oczywiste, w każdym razie jakiś krok w dobrym kierunku został zrobiony samym castingiem i oby to nie była tylko taka zmyłka, co by nikogo nie wkurwić już na samym początku :)
Paszczak napisał(a):Zwracam tylko uwagę że jedyna w miarę znana twarz w obsadzie to Daphne
No jeszcze ten młody co będzie m̶a̶r̶s̶z̶c̶z̶y̶ł̶ grał Freda jest w miarę rozpoznawalny, widziałem go w paru filmach i serialach, które kiedyś zdarzyło mi się obejrzeć. A że Daphne będzie girl bossem to raczej oczywiste, w każdym razie jakiś krok w dobrym kierunku został zrobiony samym castingiem i oby to nie była tylko taka zmyłka, co by nikogo nie wkurwić już na samym początku :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
18-03-2026, 22:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2026, 22:21 przez slepy51.)