(31-03-2026, 15:36)Paszczak napisał(a): Zaraz, w jednym poście zapowiedziałeś powtórkę i już jesteś przy Wieży?
Faktycznie dzwońcie do prezydenta, szamar zagiął czasoprzestrzeń.
Się wie :)
Swoją drogą już mam mnóstwo przemyśleń. Zastanawiam się nawet czy po książkach (a "Burzę" czy "Rozdroże" będę czytał pierwszy raz) nie przypomnieć sobie polskiego serialu. I może fragmentami Netflixa bo... ja pierdole, ten Netflix to rzeczywiście jest jak "fikcja fanowska". Ileż tam jest rzeczy pozmienianych, wywalonych, dodanych...
(31-03-2026, 15:35)al_jarid napisał(a): Też wkrótce robię sobie powtórkę, tylko tym razem z włączeniem "Sezonu burz" i "Rozdroża kruków", których nigdy nie czytałem. Muszę tylko rozkminić, jak to ułożyć chronologicznie. Wiem, że "Rozdroże kruków" to prequel, ale już o "Sezonie burz" słyszałem, że to takie "nie wiadomo co".
Jw.
Tak jak wydawali ułozyć. O "Sezonie" gdzieś czytałem, że można go... czytać ,zaraz, po opowiadaniach, ale BEZ epilogu (?) bo jebie jakimiś spoilerami nt. sagi.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
31-03-2026, 20:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2026, 20:52 przez shamar.)