(18-04-2026, 19:52)Pitero napisał(a): Najlepiej wypada Hailey Gates w swojej krótkiej, niespodziewanej i genialnej roli. Nowy wielki talent, za ten film nominowałbym ją do Oscara.
Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
LOL. Pitero znowu dostarcza xd jest to rola która zagrałaby dosłownie pierwsza lepsza aktoreczka czy modelka xd
A sam film? Nieznośny cringe przeplatany raz lepszym, raz gorszym dowcipem. Plejada zjebanych bohaterów, którzy nie potrafią ze sobą rozmawiać - jeśli miał to byc film o braku komunikacji w związkach i relacjach z innymi ludźmi to wyszło bardzo lajtowo. Jeśli miałam to być komedia romantyczna to nie było zbyt romantycznie, bo chciano zrobić z tego za duży dramat.
Paranoiczny Pattinson całkiem zabawny, ale niestety jego bohater to największy pizdeusz na świecie. Wstyd było patrzeć, co ten człowiek odjaniepawlał.
Inna sprawa jest taka, że mam z tym filmem pewien problem. Jeśli zrobiłby to Amerykanin to byłbym pewien, że jest to kino czysto propagandowe mające jasny i wyraźny przekaz hoplofobiczny. Ale zrobił to Europejczyk, Kristoffer Borgli, który słynie z kina satyrycznego, więc uważam że po prostu śmieje się z Amerykanów i ich podejścia do broni :) dosłownie w filmie mamy paskudną i najbardziej toksyczną postać ever, przez którą cała tytułowa Drama i do tego znęcała się nad niedorozwiniętym dzieckiem, ale to nie ona jest tutaj tą złą xD
Nie mniej jednak - najgorszy film Borgliego.
Max 5/10 za humor. No i scena sesji zdjęciowej jest zacna.
"Chora na siebie" dużo lepsza. "Dream Scenario" też lepsze.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
19-04-2026, 18:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2026, 18:19 przez Pelivaron.)