A dla mnie, choć zaczęło się obiecująco, to całościowo był to potężny zawód i jedno wielkie rozczarowanie. Co z tego, że wykreowali niezłego nowego kaiju w postaci tego całego Tytana X, jak nic ciekawego z nim nie byli w stanie zrobić. Te wszystkie wątki rodzinne to się już robią tak zbędne i nudne, że odechciewa się to wszystko oglądać - dawno temu powinni to ogarnąć i ruszyć ku przygodzie, a nie klepać ciągle to samo i tak w koło Macieju. A to, co stało się z tym całym Kentaro, który i tak nigdy nie był jakoś mega intersujący, to komedia totalna - gość od połowy serialu robi ciągle tylko te same miny i pierdoli te same kocopoły. Pani Amber z "Prey" aktorsko fatalna, w ogóle cały ten wątek komiczny - jakieś studenty na Wyspie Czaszki, nie mam pojęcia kto to pisał i przyklepał ale nic tam się nie trzyma kupy. Pierwszy sezon z perspektywy czasu oceniam sporo niżej niż kiedyś, ten drugi jest według mnie jeszcze słabszy. A szkoda, bo początek był całkiem niezły.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
3 godzin(y) temu