No w tej postaci w jakiej to jest w S1 to jest nie tylko totalnie zbędne ale jeszcze bez sensu geograficznie - Ciri jest już w Brokilonie, czyli na północ od Jarugi (co nawet widać na mapie, którą gdzieś tam w jednym odcinku widać na ekranie) generalnie poza zasięgiem Nilfgaardu a potem ni stąd ni zowąd znowu w podbitej przez Nilfgaard Cintrze. Gadałem o tym kiedyś na fejsie z Bagińskim i przyznał, że jest to zjebane XD
Zostawiłem Brokilon (choć skrócony) tylko dlatego, żeby potem nie pojawiał się ni z gruszki ni z pietruszki a ci w S3 zmienili nie tylko aktorkę grającą Eithne ale i design driad więc i tak nie wyglądają jak te same postacie. Ale nie chce mi się już grzebać przy tych poprzednich sezonach więc zostanie jak jest.
Zostawiłem Brokilon (choć skrócony) tylko dlatego, żeby potem nie pojawiał się ni z gruszki ni z pietruszki a ci w S3 zmienili nie tylko aktorkę grającą Eithne ale i design driad więc i tak nie wyglądają jak te same postacie. Ale nie chce mi się już grzebać przy tych poprzednich sezonach więc zostanie jak jest.
11-06-2026, 23:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-06-2026, 23:31 przez Gieferg.)