No i kurde co, nikt nie obejrzał? :) Olejcie tę muzykę, niekoniecznie musi się wam podobać (choć sam utwór to sztuka przez duże S), ale teledysk sprawdzić naprawdę warto. Klimat jest nieziemski - po prostu dajcie się ponieść. Niektóre rzeczy powtórzę dużymi literami:
REŻYSERUJE SPIKE JONZE (TEN OD WHERE THE WILD THINGS ARE LUDZIE) I NIE UŻYTO TU ŻADNYCH CGI (to o CGI nabierze innego wymiaru jeśli obejrzycie to minaturowe dzieło) :).
Polecam zwłaszcza ludziom, którzy lubią klimaty skateboardowe, ale broń Boże nie sugerujcie się tym, że to film skateboardowy. Prawdę mówiąc mało ma to z tym wspólnego i nie o to w tym wszystkim chodzi.
Nie denerwować mnie, tylko oglądać :)
REŻYSERUJE SPIKE JONZE (TEN OD WHERE THE WILD THINGS ARE LUDZIE) I NIE UŻYTO TU ŻADNYCH CGI (to o CGI nabierze innego wymiaru jeśli obejrzycie to minaturowe dzieło) :).
Polecam zwłaszcza ludziom, którzy lubią klimaty skateboardowe, ale broń Boże nie sugerujcie się tym, że to film skateboardowy. Prawdę mówiąc mało ma to z tym wspólnego i nie o to w tym wszystkim chodzi.
Nie denerwować mnie, tylko oglądać :)
Aktualnie rządzi: ja
31-03-2009, 21:30