Jak ja cholernie lubie Kill Billa, dawno czesci drugiej nie widzialem, ale jesli chodzi o jedynke to sie po prostu rozplywam w zachwytach. Widac moja bajka, dziecko boomu VHS wychowane na grindhouse'owych produkcjach, serwowanych przez takich dystrybutorow/ancymonow jak chociazby nieodzalowane Video Rondo - Fuck Yeah!!!
Lykam to jak kakao z rana, poznaje nawiazania, wylapuje mrugniecia okiem. Mam po prostu duzy sentyment (tak wiem Mental, sentyment jest pedalski :wink: ) do tego rodzaju kina i moja ocena vol. I nie bedzie nizsza niz 8/10 mimo wszystkich bzdur/glupot/innych cudow, ktore tak obficie wypisano w poscie otwierajacym temat.
Lykam to jak kakao z rana, poznaje nawiazania, wylapuje mrugniecia okiem. Mam po prostu duzy sentyment (tak wiem Mental, sentyment jest pedalski :wink: ) do tego rodzaju kina i moja ocena vol. I nie bedzie nizsza niz 8/10 mimo wszystkich bzdur/glupot/innych cudow, ktore tak obficie wypisano w poscie otwierajacym temat.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
15-04-2009, 21:33