10-12-2024, 10:40
|
28 days/weeks/years later
|
|
Im dalej w las w tym zwiastunie, tym lepiej. Przynajmniej takie mam wrażenie :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
Montaż i udźwiękowienie tego trailera, mam wrażenie, odwraca trochę uwagę od faktu, że mamy tu taki misasz wszystkiego - gatunków i motywów. Weeks ledwo pamiętam, ale Days lubiłem za prostotę i straszenie klimatem a nie jump scare'ami, zombiakami i tym wszystkim. Nie jestem jednoznacznie na nie, głównie przez sentyment do Days i słabość do Boyle'a. Zobaczymy.
10-12-2024, 11:05
Wzruszenie ramionami. Jedynka byla dobra, dwojka srednia a to wygląda jak generyczne coś.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 10-12-2024, 11:34
Nie wiedziałem, że "28 Years Later" to ma być dwuczęściowiec. Obydwie części były kręcone równocześnie, przy czym część drugą reżyserowała Nia DaCosta, czyli reżyserka takich wspaniałości, jak "Candyman" z 2021 oraz "The Marvels". Scenarzystami wciąż jednak pozostają Boyle i Garland.
10-12-2024, 21:47
A co się stało z miesiącami?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 11-12-2024, 00:27 (10-12-2024, 21:47)Żółte Krzesło napisał(a): Nie wiedziałem, że "28 Years Later" to ma być dwuczęściowiec. Obydwie części były kręcone równocześnie, przy czym część drugą reżyserowała Nia DaCosta, czyli reżyserka takich wspaniałości, jak "Candyman" z 2021 oraz "The Marvels". Scenarzystami wciąż jednak pozostają Boyle i Garland.To ma być trylogia, ale nie wiadomo jeszcze kto nakręci ostatnią część. Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
11-12-2024, 18:25
Żeby sie nie zesrali.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 11-12-2024, 21:54 (13-10-2008, 20:55)Mefisto napisał(a): na życzenie przytaczam alternatywne zakończenia. Masz Mefi: Antyzachodnie tematy w filmach Boyla znam (i nie tylko - patrz. Olimpiad), ale tutaj to w ogole polecial po bandzie. Filmu nie widzialem od lat, wlaczylem z nudow, czekajac na nowa odslone i bylem w szoku. Zaczalem googlowac i zobaczylem, ze nie tylko ja mam schizo moment. Potem zaczalem chlonac reszte z kanalu, znanego mi wczesniej z materialow o Springerze i Carlinie. Zydomasonska tematyka ktytyki białego diabla oraz zyczenia smierci dla zachodniej cywilizacji i europejskich grup etnicznych jest poza skala w niektorych produkcjach, ktore czesto uwazamy za kultowce, i absolutne klasyki. Polecam kanal tak btw, talmudyczno-kabalistyczna subwersja przemysłu filmowego morduje zachodnia cywilizacje na naszych oczach - remember kids, telewizor w salonie to Zyd w twoim domu.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
26-03-2025, 18:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-03-2025, 18:09 przez Bucho.)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
21-04-2025, 16:21
A co tam jest? Bo nie chcialo mi sie wlaczac
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 21-04-2025, 16:31
Ukraincy!!!
21-04-2025, 16:54
Kręcenie filmu telefonem weszło właśnie na wyższy poziom ;)
https://www.engadget.com/entertainment/28-years-later-used-20-iphones-in-tandem-for-some-wild-shots-130043338.html
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
31-05-2025, 23:15
28 tygodni później
Człowiek chce czasami obejrzeć coś nowego i prawie za każdym razem dostaje z liścia. Pierwszy film oglądałem lata temu ale pamiętam, że było to całkiem zacne patrzydło i mam miłe wspomnienia, chociaż popkulturowy fenomen apokalipsy zombie jest dla mnie zupełnie niezrozumiały. Włączyłem więc dwójkę ale to już straszny paździerz głupi jak but, że dotrwałem do połowy. Straumatyzowane dzieciaki wracające do domu i ojca pierwsze co robią to fundują sobie wycieczkę w strefę zakazaną gdzie znajdują matkę, która miała nie żyć. Wojsko ściąga całą trójkę z powrotem i okazuje się, że matka jest nosicielem wirusa, ale nie jest zombie. Potem ojciec włazi do niej jak do drugiego pokoju, chociaż cały kompleks kontroluje wojsko, ale nikt nic nie widzi. Całujo sie i on się zamienia już w prawdziwego zombie i ją zabija, a potem zaraża innych i epidemia wybucha na nowo i wtedy właśnie wyłączyłem. Wstyd i żenada.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
19-06-2025, 22:29 Cytat:Danny Boyle Says He Could Not Make ‘Slumdog Millionaire’ Today Due to ‘Cultural Appropriation’ and ‘That’s How It Should Be’: ‘I’d Want a Young Indian Filmmaker to Shoot It’ A nowy film to podobno dramat połączony z horrorem i niezamierzoną komedią.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 21-06-2025, 08:57
Może to jednak dobrze, że nie nakręcił swojego Bonda.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 21-06-2025, 13:10 (19-06-2025, 22:29)Dr Strangelove napisał(a): 28 tygodni później Powtarzalem kilka lat temu oba. I coś podobnego, przy dwójce. Co mnie wtedy zaskoczylo bo niewiele pamietalem a film ma niezle oceny. A to powinno byc jechane od gory do dolu.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 21-06-2025, 13:16 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| End of Days | shamar | 11 | 4,781 |
15-08-2025, 21:49 Ostatni post: shamar |
|
| 30 Days Of Night | Danus | 68 | 17,784 |
10-10-2024, 11:35 Ostatni post: marsgrey21 |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |