A View to a Kill 2
Proszę państwa, tak gra Phil! :wink:

[Obrazek: fullkadr_64.jpg]

Odpowiedz
Kurka, 2 minuty temu to znalazłem...
http://www.etapetki.com.pl/galleries/znane/P/Michelle_Pfeiffer/Michelle_Pfeiffer_j.JPG
:)

Odpowiedz
A Wyglądało, że ma oczy jak królik!
"Ludzie biorą mnie za intelektualistę. Chyba dlatego, że noszę okulary" /Woody Allen/

http://www.babkafilmowa.blogspot.com/

Odpowiedz
Donia Agata napisał(a):A wyglądało, że ma oczy jak królik!
W ogóle zdjęcie jakieś takie nie tego, Michelle ledwo wygląda jak Michelle. Odpicowana jak maybach Ojca Dyrektora. :smile:

Odpowiedz
Czy nikt mnie nie pochwali, że ja to zdjęcie odnalazłem w sieci jeszcze zanim Phil trafił? :)

Odpowiedz
Sam sobie odpowiedziałeś. Ty szukałeś zdjęcia, on odgadł i zgarnął piątaka. :smile:

Odpowiedz
No i trzeba zebrać jeszcze 14 punktów...

Odpowiedz
Solo napisał(a):Czy nikt mnie nie pochwali, że ja to zdjęcie odnalazłem w sieci jeszcze zanim Phil trafił?

A co tu chwalic. Przeciez kazdy wie, ze pracujesz jako brygadzista-suwnicowy w tajnym/poufnym labolatorium Google pod Bukaresztem i masz dostep do tajnej wyszukiwarki obrazkow :)
"It ain't over 'til it's over."

Odpowiedz
Hej! Ja to już gdzieś czytałem. Czy ty aby nie pisałeś tego samego w poprzednim Avtaku? :smile:

Odpowiedz
Cass napisał(a):Hej! Ja to już gdzieś czytałem. Czy ty aby nie pisałeś tego samego w poprzednim Avtaku?

Ale co?

Odpowiedz
A ja podziękuję wszystkim ładnie za grę, bo może jutro i pojutrze jeszcze będę, ale w piątek wyjeżdżam na cztery dni w siną dal, toteż czasu i możliwości brak by uczestniczyć w pięknej grze, jaką jest AVTAK! Dziękuję Sz. P. Cassowi za prowadzenie i dziękuję Wam, droga publiczności i koledzy gracze, za to, że nasze dni kolorów nabierały, dzięki zaciętej walce w grę o nabiały! Czy też o punkty... Liczę, że kiedyś, w odległej galaktyce, pojawi się jeszcze następny AVTAK w Cassa prowadzeniu. ;) Hells yeah. Wykrzyknik!

Odpowiedz
Cass napisał(a):Hej! Ja to już gdzieś czytałem. Czy ty aby nie pisałeś tego samego w poprzednim Avtaku?

Nie tylko ja :)

Crov napisał(a):Liczę, że kiedyś, w odległej galaktyce, pojawi się jeszcze następny AVTAK w Cassa prowadzeniu. ;)

Nie wolalbys w prowadzeniu Solo? :)

Odpowiedz
E, nie. Cass jest fajny, a poza tym Solo tak fajnie się ekscytuje po zdobyciu każdego punktu, że po zdobyciu punktów samemu miałem tylko większą satysfakcję. ;)

Odpowiedz
Proszę bardzo, Crov. :cool:
Cieszę się, że się podobało. Szkoda, że od kilkunastu rund cierpisz na niemoc, bo mogłeś jeszcze trochę namieszać. Miałeś naprawdę mocne momenty.

Odpowiedz
Było się nie zakładać z massifem. Ukradł moją moc. ;)

Odpowiedz
Tak to juz jest jak sie wywoluje wilka z lasu ;) A tak przy okazji, jesli sie juz wspolnie klepiemy po pupach, to wypadaloby przyznac, ze mnie milo zaskoczyles. Okazalo sie, ze poza Mefisto, ktorego naszla w tej edycji niemoc, jest jeszcze drugi bardzo dobry gracz na tym forum :)

Odpowiedz
Jak ja lubię, gdy wszyscy milczkiem wycofują się z zabawy "bo muszą wyjechać", kiedy nie widzą szansy na wygraną. A ponoć to zabawa się liczy, a nie wygrana... :)
Zresztą naprawdę ze mną można wygrać. Tylko nie trzeba się poddawać po kilku niepowodzeniach.

Odpowiedz
Masz mnie Solo - nie lecę do Amsterdamu z okazji urodzin... po prostu się przestraszyłem massifa. :)

massif napisał(a):Okazalo sie, ze poza Mefisto, ktorego naszla w tej edycji niemoc, jest jeszcze drugi bardzo dobry gracz na tym forum :)
Dzięki. :oops:

Dobra, starczy tego miziania się, pierdoły. ;)

Odpowiedz
Spoko, nie musisz się tłumaczyć. :)

Odpowiedz
Złej baletnicy...
Ludziska drogie, tylko winni się tłumaczą.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon