A View to a Kill 2
Ale jednak "Godziny" i "Pokuta" to naprawdę wzruszające strzały... :)

Odpowiedz
Cass napisał(a):Cóż, instnkt w tej grze to dobra rzecz. Ot, tym razem po prostu nie wypaliło. :smile:

Crov napisał(a):Connor 'The Highlander' MacLeod
Crov napisał(a):President James Marshall
Gdyby to rzeczywiście była któraś z tych postaci, highlander i president byłyby niepotrzebnym balastem...
Kopiowałem z IMDB, bo za cholerę nie mogłem sobie przypomnieć imion tych postaci. ;)

Odpowiedz
Cass, słuchaj: albo dajesz dziś zdjęcie tak łatwe że zgadnę, albo olewam AVTAKa i ciągnijcie to dalej przez kolejny miesiąc.
O!

Odpowiedz
Mi to wygląda na szantaż albo groźbę karalną co najmniej ! :) Ja bym go za to zdyskwalifikował. Drugi Crov ma 63 punkty, także spokojnie sobie jeszcze troszkę pogramy :)
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |

Odpowiedz
Oczywiście, że szantaż. Póki co mogę sobie na niego pozwolić.
Albo wygrywam, albo jedziecie z tym koksem przez kolejne tygodnie/miesiące.
O!

Odpowiedz
No, no. Ultimata to stawiam tutaj ja:

Cass napisał(a):Jeśli do końca października nikt nie wygra, ogłoszę nierozstrzygnięte zakończenie gry.
O!

Na marginesie:

Negrin napisał(a):przeglądam niektóre tematy (światopoglądowy dla rozrywki, parę innych z ciekawości)
A więc już wiem, czemu Negrin po powrocie skądś tam nie zagrał tutaj ani razu. Jego rozrywa coś zupełnie innego. Gdzie tam Avtakowi do takich intelektualnych uciech jak temat światopoglądowy. :cool:

Odpowiedz
Nie intelektualizuj :P Negrin uznał, że nie ma sensu grać dla samej chwały i ewentualnego wyrywania punktów tym, którzy mogą tu wygrać :)
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
Ha, trudno, fajnie zatem, że jednak znalazła się grupa osób, które grają tu dla samej chwały. Dla niektórych wyrywanie punktów tym, którzy mogą tu wygrać, stanowi wręcz największy sens tej gry. :smile:

A teraz zła wiadomość. Jak sami widzicie, "lepszy" serwer nie działa (nie mogę się z nim połączyć). Widocznie kolega mojego brata robi jakąś reorganizację. Wracamy zatem na serwer "gorszy". Zaczynamy o 20:50.

Odpowiedz
Cass napisał(a):Ha, trudno, fajnie zatem, że jednak znalazła się grupa osób, które grają tu dla samej chwały.
Dla Crova najważniejsze być w pierwszej trójce toteż grać będzie do końca*! ;)

* - Do dziś?

Odpowiedz
Runda 91

Kategoria: film

[Obrazek: kadr_91.jpg]

Odpowiedz
12
"It ain't over 'til it's over."

Odpowiedz
oto 12

Odpowiedz
gosfather