ALF
(12-07-2022, 13:52)Dirk napisał(a): Gwoli ścisłości - były jeszcze dwa seriale animowane (każdy po dwa sezony). Też by je mogli wrzucić dla porządku :)

Aż dwa? Kojarzę tylko jeden z lat 90., widząc kilka razy na niemieckiej TV (i Alf z tej animowanej serii wystąpił w Tajemnicy zaginionej skarbonki, gdzie jak reszta animków przestrzegał przed złem narkotyków i zgrywał hipokrytę).

EDIT: Skoro mówiłem o Niemczech, to tam powstała muzyczna składanka piosenek poświęcona Alfowi, śpiewana przez aktora grającego Alfa w niemieckim dubbingu:

Odpowiedz
Dwa.
"ALF: The Animated Series" i "ALF Tales".

Pojawiły się też komiksy i kilka numerów nawet w Polsce się ukazało (opublikowane przez legendarne TM-Semic).
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Byly komiksy, mialem jakies pojedyncze egzemplarze.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Komiksy były miejscami nawet spoko, pamiętam jeden z iście natchnioną parodią Psychozy i inny z melmackimi X-Menami.

Odpowiedz
Z tego co widzę to na HBO Max jest też dodany "ALF's Special Christmas" - 46 minutowa produkcja. Nie oglądałem, więc pewnie sobie nadrobię.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Oglądam se teraz losowo na TV i calkiem to sympatyczne. Jakis czas temu myslalem, ze nie przetrwal proby czasu ale widocznie trafilem na jakis slabszy odcinek.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości