Alien: Earth
Uniwersum "Obcego" ma ponoć setki, czy tam tysiące zamieszkałych światów - jakim trzeba być nudziarzem bez wyobraźni, żeby na miejsce akcji wybrać Ziemię?

Odpowiedz
To nie był jakiś oryginalny pomysł na trójkę przypadkiem?
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
No ta Ziemia to trochę pójście na łatwiznę, już bym wolał faktycznie zobaczyć inna planetę, ba nawet mogliby przedstawić jakieś inne korporacje niż WY, póki co wydaje się, że idą po najmniejszej linii oporu.

Odpowiedz
Tak jak w Star Warsach mamy niby miliony układów, a większość wszystkiego co dzieje się w galaktyce i tak ma miejsce na Tatooine, tak w świecie obcego teoretycznie jest mnóstwo planet, a w praktyce liczą się tylko Ziemia i LV-426 :P

Odpowiedz
A to, zlewają już historię całkowicie nikomu nie przeszkadza?
Najpierw giganci okazali się łysymi fujarkowcami, stworzycielami ludzi a teraz, że alieny byly wczesniej na Ziemii.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Miejsce akcji to jeszcze nic w świetle tego że czasowo to ten serial rozgrywa się przed Prometeuszem...To uniwersum zostało już całkiem wyprane z logiki.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Dziwactwem jest.. że serial rozgrywa się przed oryginalnym Alienem. I tyle.

Prequeli Scotta nie ma co w to nawet mieszać, bo Hawley i tak ma je podobno olać :D

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(04-09-2024, 21:56)SonnyCrockett napisał(a): Miejsce akcji to jeszcze nic w świetle tego że czasowo to ten serial rozgrywa się przed Prometeuszem...To uniwersum zostało już całkiem wyprane z logiki.

że cooooo? No bez kitu, przecież to dawałoby pewnie l. 50-80 XXI wieku, i co znajdą ksenomorfy na jakimś księżycu Saturna, rozwalą i wszystko będzie top secret? 

Odpowiedz
zrobią takie Prey w świecie obcego gdzie jakieś czarne, dzikie dziecko znajdzie jajo i przyniesie do wioski na kolację, po czym władca plemienia zajrzy do środka z ciekawości

Odpowiedz
Już to gdzieś pisałem (chyba tam, gdzie ktoś zarzucił info, że powstaje serialowy prequel "Pacific Rim"), ale nie rozumiem fascynacji Hollywoodu prequelami. O ile dobudowywanie dalszego ciągu wydaje się jakoś logiczne, tak ciągłe wracanie do tego co było wcześniej, a potem co było jeszcze wcześniej, takie cofanie się w czasie - no nie, nie wiem, czemu ich to tak jara.

Odpowiedz
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Studio Asylum przedstawia.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Uhm szykuje się fajna gierka, oh wait...

Odpowiedz
Ja tam myślę, że to zostało zrobione na potrzeby teasera, taka scenka w serialu wyglądałaby dość dennie. Już nie mówię o wykonaniu CGI, tylko samym pomyśle…

Odpowiedz
Wlasciwie to juz mozna zmienic nazwe tematu.

Co do franczyzy: dla mnie jest już martwa. Podobnie jak Predatorowa. A gdzies mi mignelo (nie wiem na ile prawda), ze planują jakies AvP3.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
fragment z zapowiedzi wiosennej ramówki FX

Odpowiedz
(27-01-2025, 15:40)shamar napisał(a): Wlasciwie to juz mozna zmienic nazwe tematu.

W ogóle tego nie czuję. Będzie dno.

Odpowiedz
Ja wierzę w Hawleya, gość nie schodzi w serialach poniżej pewnego poziomu, czy to Fargo, czy Legion.

Odpowiedz
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Pierwszy klip z serialu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon