Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Avengers: Infinity War (2018)
Że też chce się wam spoilerować sobie takie wyrwane z kontekstu sceny na kilka dni przed premierą. Dla mnie idiotyzm.

Nierówne CGI w MCU to już norma. Jeśli sceny bronią się bohaterami i ładunkiem emocjonalnym, nawet najsztuczniejsze CGI nie przeszkadza.

Odpowiedz
Clipy jakieś muszą wypuścić bo cała obasada, poza Evansem który jest w NYC (mimo to jutro będzie w paru programach) mocno promuje film gdzie tylko może w LA. Jutro schodzi embargo na social media

Odpowiedz
A wiesz może który dał tak w kość Weintraubowi z Collidera, że ten prawie się popłakał na Twitterze? Brolin?

Odpowiedz
http://collider.com/avengers-4-runtime-russo-brothers/#avengers-infinity-war

Wiem, że bylaby masa głosów sprzeciwu, ale ja bym bardzo chętnie obejrzal 3 godzinnych Avengersów. Dziwie się, że Infinity War tyle nie ma.

Odpowiedz
(22-04-2018, 15:06)Juby napisał(a): Że też chce się wam spoilerować sobie takie wyrwane z kontekstu sceny na kilka dni przed premierą. Dla mnie idiotyzm.
Idiotyzmem to jest nazywanie takich klipów spoilerowaniem sobie scen :*

Odpowiedz
@Szaman

[Obrazek: DbXAleTVMAAeyeQ.jpg]

Z tego wynikałoby, że to mógł być Loki :)

Ale podobno w praktyce te wywiady nieco inaczej przebiegły i chyba Ruffalo też miał ostatecznie solo.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(22-04-2018, 17:19)Szaman napisał(a): A wiesz może który dał tak w kość Weintraubowi z Collidera, że ten prawie się popłakał na Twitterze? Brolin?
Frosty pisal, ze nie Brolin. Ale tak naprawdę to cholera wie, podejrzewam, że nawet jakby ktoś trafnie strzelił to by zaprzeczył.

Odpowiedz
Dzięki za info. Na pewno odrzucałbym, jak to chyba Mental z miłością określa swojego ideowego ulubieńca, Ruffalalę. Chociaż z drugiej strony byłoby dla naszego dziennikarza prawdziwym szokiem gdyby Mark jednak nie miłował świata i bliźniego.

Odpowiedz
Mnie by nie zaskoczyło jakoś nadwyraz, jakby się okazało, że to był Sebastian Stan albo Anthony Mackie. Ale jakby Hiddleston okazał się nie być takim miłym gościem w rzeczywistości, jak się wydaje to byłoby nawet zabawne ;)

Odpowiedz
(22-04-2018, 17:19)Szaman napisał(a): A wiesz może który dał tak w kość Weintraubowi z Collidera, że ten prawie się popłakał na Twitterze? Brolin?

Mackie :) kiedy się o MoS pożarli, poza tym ten koleś z Collidera powiedział wprost, że nie Brolin nawet więcej osób sugeruje, że Mackie a on na to nic. Ruffalo jest przekochany a Hiddles zawsze trzyma fason. Jedyna inna opcja to Pratt. I nie wiem też co tam Chastain robi w odpowiedziach i co próbuje sugerować

Odpowiedz
Nah. Ludzie na twitterze też podejrzewają Mackiego, ale to się wydaje trochę nazbyt oczywiste.
Poza tym płaczliwy post Frosty'ego sugerował bardziej solowy wywiad. Ja bym obstawiał jednak tego Lokiego.

Tak swoją drogą, może Frosty sobie na to zasłużył jakimś dennym pytaniem? Te dot. Avengers4, podczas wywiadu z braćmi Russo, były całkowicie zbędne... -.-

@harlequinade

Chastain grała z Lokim w jednym filmie, więc wiesz :P
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
"one of the actors", wskazuje że może to być jednak grupa :) W sumie to i tak nie jest istotne, będą zaraz większe emocje jak zaczną napływać reakcje i spoilery :)

Odpowiedz
Nie zdziwiłbym się gdyby to był Downey, heloł :)

EDIT: A, dopiero zobaczyłem, że nie ma go w kręgu podejrzanych
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Akurat z całego MCU mi się wydaje, że Sebastian jest najsympatyczniejszy. Co rusz na instagramie widzę jak lajkuje wiele fanowskich zdjęć, wstawia długie komentarze, jednej dziewczynie nawet odpisał na post o depresji. No i poza instragramem oglądałem wywiady z nim i wydaje się taki naturalny. Sama Lizzie Olsen podobno powiedziała, że z całej obsady Seb był najcichszy i najspokojniejszy.

Dobra, koniec tego gadania, ale co robić, uwielbiam gościa.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
(22-04-2018, 21:34)Corn napisał(a): Nie zdziwiłbym się gdyby to był Downey, heloł :)

EDIT: A, dopiero zobaczyłem, że nie ma go w kręgu podejrzanych
Ja bym się nie zdziwił jakby to był Corn. Wbił pewnie na dżanket Awendżerzowy i zrugał Weinberga, a ten pomyślał, że to jeden z 64 aktorów grajacych główne role w filmie.

Odpowiedz
Zaraz, a kim jest w ogóle ten cały Wietraub? Nie dość że gość z Collidera (to nie z nich nabijają się regularnie Redlettermedia?), to jeszcze cała "drama" z Mackiem wynikała z tego, że Weitraubowi podobał się Man of steel a Mackiemu nie (i Weitraub poczuł się "urażony"). A tu jakiś nieprofesjonalny cyrk "jeden aktor mnie obraził ale nie powiem jak i nie powiem kto". Nic nie wiadomo o tej sytuacji, a sam fakt, że studio poprosiło o usunięcie nagrania też nie musi nic znaczyć - za takim filmem jak Infinity War stoją miliardy dolarów (koszty plus zyski z obu części), tu nie ma miejsca na najmniejsze potknięcie PRowe.

Równie dobrze Weitraub z Collidera może być jakąś attention whore-primadonną.

Odpowiedz
Coś w tym jest. Ja z trudem znoszę pajaców z Collidera na ekranie, a co dopiero znaleźć się z takim w tym samym pomieszczeniu.
Poza Schneppem. Schnepp jest spoko.

Odpowiedz
(22-04-2018, 23:21)Capt. Nascimento napisał(a): Zaraz, a kim jest w ogóle ten cały Wietraub?
Dziennikarzem filmowym. Serio, chwila w gugle. :)

Cytat:Nie dość że gość z Collidera (to nie z nich nabijają się regularnie Redlettermedia?)
RLM nabijają się z podcastów Colliderowych, Weintraub tam raczej rzadko bywał i jak już to jako gość, a nie stała część ekipy (przynajmniej, kiedy je jako tako śledziłem).

Cytat:to jeszcze cała "drama" z Mackiem wynikała z tego, że Weitraubowi podobał się Man of steel a Mackiemu nie (i Weitraub poczuł się "urażony").
A to była z tego jakaś drama w ogóle? Bo dla mnie to zawsze wyglądało jak takie przekomarzanie się pół żartem.

Cytat:Równie dobrze Weitraub z Collidera może być jakąś attention whore-primadonną.
No pewnie, że może - choć działa w biznesie na tyle długo, że raczej mała szansa. Myślę, że Weintraubowi szybciej można zarzucić typową dla nerdowskiego filmowego dziennikarstwa płytkość materiału niż bycie prima donną - przynajmniej z tego, co z jego materiałów widziałem.

Ale dziwi mnie twoje oburzenie, bo przecież nikt tutaj nie kamieniuje wszystkich aktorów w Marvelu tylko sobie ludzie dywagują i rozkminiają, kto mógł być bucem. :)

Poza tym takie zachowanie to nie jest w sumie nic dziwnego - nawet jeżeli aktor się tak zachował to nie musi to oznaczać, że jest bucem na co dzień. Te dżankety to generalnie męcząca, nudna sprawa, przy okazji Avengers to duża premiera, więc też dodatkowy stres (także, żeby nie zdradzić przypadkiem jakiegoś sekretu), a na to wszystko dochodzi jeszcze pewnie mało snu i ogólne zmęczenie pracą. Więc myślę, że raz na jakiś czas ktoś może stracić dystans albo po prostu zażartować bardziej dosadnie, co niekoniecznie musi być jasne dla innych.

Odpowiedz
(22-04-2018, 23:21)Capt. Nascimento napisał(a): Nic nie wiadomo o tej sytuacji, a sam fakt, że studio poprosiło o usunięcie nagrania też nie musi nic znaczyć - za takim filmem jak Infinity War stoją miliardy dolarów (koszty plus zyski z obu części), tu nie ma miejsca na najmniejsze potknięcie PRowe.
Twoja wypowiedź nie ma za grosz sensu. Piszesz że nie ma miejsca na najmniejsze potknięcie ale studio prosi o usunięcie nagrania co nie musi nic znaczyć?

LOL

Ktoś okazał się kawałem chuja (a może po prostu miał gorszy dzień?) i studio nie chce by wpłynęło to na wizerunek filmu kilka dni przed premierą. Prosta matematyka.

Odpowiedz
Szkoda że zabrakło tam Rennera, byłby idealny podejrzany. Już od dawna wiadomo, że nienawidzi silnych, niezależnych kobiet i w ogóle cham:

Ech, klasyk.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon