Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Avengers: Infinity War (2018)
W dobrej jakości?
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Web - dl, dobra, sprawdzone.

A sam film po raz drugi, ciary. Scena z Peterem wstrząsnęła mną jeszcze bardziej, coś mi wpadło do oka. Ocena bez zmian, nie mogę się doczekać finału.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Powinna była zostać w filmie(ale najpierw przejść wszystkie etapy postprodukcji:)

Odpowiedz
Fajna scena, chociaż miałaby chyba jeszcze lepsze jebnięcie gdyby Thanos zrobił nie tylko ich projekcję, ale i zmienił otoczenie na jakieś zgliszcza z masami trupów ;)

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Po powtórce podtrzymuję ocenę filmu. Rewelka z pewnymi niedoskonałościami, szacun że to wszystko się udało.

Jedno co - odwołuje marudzenie na Thanosa (a może poprawili CGI przed wydaniem DVD?).

Odpowiedz
Cytat:Jedno co - odwołuje marudzenie na Thanosa (a może poprawili CGI przed wydaniem DVD?).

Hmm...nie zaliczyłem jeszcze powtórki całości, a jedynie skippowałem po ulubionych fragmentach no i w niektórych Thanos wydaje mi się kiepskawy w stosunku do tego co zapamiętałem w kinie. Wstrzymam się jednak z osądem aż do obejrzenia pełnoprawnej blujki.

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Raczej to że na małym ekranie pewne mankamenty są mniej widoczne.

Czekam na premierę na iTunes (kupiony w przedsprzedaży za 44,99) ale po trzech seansach kinowych ma dość i powtórka w domu będzie ale z komentarzem :)

Odpowiedz
Ciekawy szczegół:
https://www.reddit.com/r/marvelstudios/comments/94vsr7/another_pick_on_the_captain_marvel_cloth_in_cull/
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Świetny fanowski trailer:

Odpowiedz
Słodki Jezu, jakie to jest dobre...
Co przypomniało mi, że zwiastun do DotFP jest jedną z moich ulubionych zajawek ever.

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Journey to the line idealnie pasuje do tego zwiastuna. Super robota :)
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(26-04-2018, 09:36)Juby napisał(a): Błagam, tylko nie drugi temat, którego tak jak z tematami o Incepcji, czy pierwszej części Avengers, nikt nie posprząta. :P
Nie chciałem tego mówić...
[Obrazek: tumblr_omwls31Xgz1rrkahjo2_540.gif]
Nie rozumiem, czemu przy Terminator Salvation dało się zamknąć temat przedpremierowy, a przy innych filmach już nie..?

A tak w ogóle, zajrzałem tu, bo wróciłem do pierwszych postów tematu. Oh boy, ależ się tu kilka osób myliło. :D

Odpowiedz
4/10 od shamara i 1/10 od moniki mnie rozbraja.

Odpowiedz
Moja ocena tego filmu wciąż niezmienna. Nie kupuję takiego rzygu CGI i głupoty w jednym filmie.

Odpowiedz
Nigdy nie zrozumiem tego typu ^ opinii. Jeśli wiem, że czegoś nie lubię i raczej nie polubię, to omijam to szerokim łukiem i włączam coś innego, pragnąc czerpać jak najwięcej przyjemności z oglądania. Po co po 18 tytułach uniwersum, którego się nie trawi i wystawia prawie każdej odsłonie ocenę negatywną, oglądać kolejne jego filmy, byleby odhaczyć naste 1/10? Po co się męczyć?
Poza tym Ancymonko, nie pojmuję jak można niezrozumienie konwencji nazywać "głupotą" filmu? Ostatnie Jurassic World - to dopiero głupie filmy, a w twoich ocenach na Filmwebie widzę 5/10 dla Fallen Kingdom. WTF?

A shamar ocenia na 4/9.

Odpowiedz
Wczoraj obejrzałem jakąś 1/3 filmu z komentarzem.

Najciekawsza rzecz jak na razie: gdy scenarzyści zaczynali pisać Infinity War otwarcie filmu było zupełnie inne bo... nie istniał wtedy nawet skrypt do Thor: Ragnarok :)

Odpowiedz
To zdecydowanie jeden z tych filmów, które zamierzam obejrzeć w całości z komentarzem.

(27-08-2018, 09:42)Monika napisał(a): Moja ocena tego filmu wciąż niezmienna. Nie kupuję takiego rzygu CGI i głupoty w jednym filmie.

Zrób wszystkim przysługę i

Odpowiedz
[Obrazek: avengers-captain-america-chris-evans-gif...799507.gif]

Odpowiedz
(27-08-2018, 16:44)Mierzwiak napisał(a): Wczoraj obejrzałem jakąś 1/3 filmu z komentarzem.

Najciekawsza rzecz jak na razie: gdy scenarzyści zaczynali pisać Infinity War otwarcie filmu było zupełnie inne bo... nie istniał wtedy nawet skrypt do Thor: Ragnarok :)
Kupiles cyfrowa wersje?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon