Batgirl (20??)
E, tam. Panowie swoje zarobili za ten film, a nikt ich nie będzie łączył ze srogim flopem, jakim niewątpliwie byłby ten projekt. Win-win-win.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Nie obchodzi mnie czy zarobili, żałuję, że nie zobaczę Keatona w roli Batmana (tzn może zobaczę we Flashu, choć teraz to już nawet tego nie jestem taki pewien), bo to był jedyny powód dla którego w ogóle rozważałem by rzucić na to okiem.
A czy będą ich nazwiska łączyli z filmem, który jest porażką, czy z filmem, który był tak marny, że aż go anulowano to już niewielka różnica :P
Poza tym i tak nie miał iść do kin tylko na HBO.

Odpowiedz
Cytat:Nie obchodzi mnie czy zarobili

Nas obchodzi, bo jesteśmy porządnymi ludźmi.

Cytat:żałuję, że nie zobaczę Keatona w roli Batmana

Może jak wycieknie kopia, fani dopieszczą graficznie i będzie zawsze parę scen do teledysków na YT i fanowskich trailerów.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
(20-08-2022, 05:15)Hitch napisał(a): E, tam. Panowie swoje zarobili za ten film, a nikt ich nie będzie łączył ze srogim flopem, jakim niewątpliwie byłby ten projekt. Win-win-win.

Flopem to byłby ten film gdyby go normalnie planowali w kinach. To był bardzo dobry pomysł, bo nie potrafię wymyślić postaci która bardziej by to gwarantowała niż Batgirl :p

Odpowiedz

Odpowiedz
I co chciała z tym zrobić? Przecież to własność wytwórni...

Odpowiedz
Mógł se zgrać na dysk. No ale skoro jest za głupi.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Przecież tego typu dane zajmują często terabajty do obróbki. Nie mógł sobie tego zgrać na pendrive w formie "Batgirl.2022.Blu-Ray.rip.mp4".
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(05-08-2022, 00:16)Rozgdz napisał(a): Jak nadejdzie czas promocji "Flasha" to mało kto będzie już zwracał uwagę na Ezrę (którego się w międzyczasie "odpicuje", np umówi się go z Aną de Armas ;). Na topie będzie temat "Batgirl" i będzie się o to podpytywać Keatona (w międzyczasie "nakręci się" atmosferę wokół tego). "Flash" wyjdzie, "nowy Kevin Feige" DCEU "posłucha fanów" którzy "wywalczą film" jak przy ZSJL .
Ruch fanowski wokół DCEU się wzmocni, "Flash" i "Batgirl" wyjdą , powstanie kolejna "legendarna historia", "Batgirl" będzie miała reklamę jakiej by inaczej nie miała.
Spokojnie, to wszystko jest częścią planu! ;)

Odpowiedz
(23-08-2022, 15:27)Snappik napisał(a): Przecież tego typu dane zajmują często terabajty do obróbki. Nie mógł sobie tego zgrać na pendrive w formie "Batgirl.2022.Blu-Ray.rip.mp4".

Co nie zmienia faktu, że jest to śmieszne - kiedyś były ciężkie w chuj puszki z filmami, a reżyserzy i tak potrafili zrobić sobie kopie prywatne. Dziś, w dobie gdy tak łatwo pliki multiplikować czy robić kopie w 50 miejscach, gość się budzi z ręką w nocniku xD
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(23-08-2022, 15:07)yacajackowski napisał(a): I co chciała z tym zrobić? Przecież to własność wytwórni...

To samo co Zack Snyder, wziął czarno białą wersję i wrzucał kadry na internet i w końcu wydał film który wszyscy przeklinali, a który okazał się o wiele lepszą produkcją niż większość adaptacji komiksowych (to akurat osobista opinia, ale na pewno lepszy niż kinowa wersja whedonowska). 

[Obrazek: justice-league-excalibur-1201013.jpeg?au...:694,smart]

Swoją drogą, tę kreskówkę od Abramsa z udziałem Bruce'a Timma, Zaslav też skasował.

[Obrazek: Batman-Caped-Crusader-sombrio-e-violento.jpg]

Odpowiedz
(23-08-2022, 15:29)Mefisto napisał(a):
(23-08-2022, 15:27)Snappik napisał(a): Przecież tego typu dane zajmują często terabajty do obróbki. Nie mógł sobie tego zgrać na pendrive w formie "Batgirl.2022.Blu-Ray.rip.mp4".

Co nie zmienia faktu, że jest to śmieszne - kiedyś były ciężkie w kurcze pieczone puszki z filmami, a reżyserzy i tak potrafili zrobić sobie kopie prywatne. Dziś, w dobie gdy tak łatwo pliki multiplikować czy robić kopie w 50 miejscach, gość się budzi z ręką w nocniku xD

Wciąż - to kwestia cyfryzacji filmów. Puszkę łatwiej było kopiować, bo była hmmm fizyczna. Tutaj masz zupełnie inny level zabezpieczeń. Kto wie, czy dane te czasem nie były dodatkowo szyfrowane (tak jak szyfrowane są kopie kinowe).
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(23-08-2022, 15:36)Snappik napisał(a): Puszkę łatwiej było kopiować, bo była hmmm fizyczna

Że co? xD

Cytat:Tutaj masz zupełnie inny level zabezpieczeń. Kto wie, czy dane te czasem nie były dodatkowo szyfrowane (tak jak szyfrowane są kopie kinowe).

Ostateczna, gotowa (lub prawie gotowa, ale naszykowana do pokazów) kopia filmu leżąca na serwerze WB na pewno. Ale zanim do tego dojdzie reżyser ma jednak dostęp do filmu/nakręconego materiału na wielu różnych urządzeniach.

Odpowiedz
Czy ja wiem?

Snyder wyniósł prywatny laptop na którym miał zgraną czarno białę wersję, więc zakładam, że mają takie zabezpieczenia, że trudno bybłoby zrobić kopię lub wynieść film warty kilkaset milionów, chopaki, to jest wielomilionowy biznes, nie zakładanie konta na plemionach.

Odpowiedz
(23-08-2022, 15:21)shamar napisał(a): Mógł se zgrać na dysk. No ale skoro jest za głupi.
Taaa, z pewnością mógł przewidzieć, że skasują im film za 70-80 mln i poinformują ich o tym, dopiero jak odetną dostęp do wszystkich danych :)

Genialne Shamar, genialne.

WB się po prostu zabezpieczyło po wtopie ze Snyderem i jego akcją z JL.

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(23-08-2022, 15:47)marsgrey21 napisał(a): Czy ja wiem?

Snyder wyniósł prywatny laptop na którym miał zgraną czarno białę wersję

No czyli dało się zgrać :)

Odpowiedz

Przecież go stać nawet na 10 wielkich dysków.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Caped Crusader nie zostało skasowane, tylko nie wyjdzie na HBO Max.

Odpowiedz
(23-08-2022, 16:08)Mefisto napisał(a):
(23-08-2022, 15:47)marsgrey21 napisał(a): Czy ja wiem?

Snyder wyniósł prywatny laptop na którym miał zgraną czarno białę wersję

No czyli dało się zgrać :)

Bo Sack Znyder był sprytny i samemu odchodząc się zabezpieczył, przy Batgirl nikt się tego nie spodziewał, bo i czemu?

Odpowiedz
(23-08-2022, 15:30)marsgrey21 napisał(a):
(23-08-2022, 15:07)yacajackowski napisał(a): I co chciała z tym zrobić? Przecież to własność wytwórni...

To samo co Zack Snyder, wziął czarno białą wersję i wrzucał kadry na internet i w końcu wydał film który wszyscy przeklinali, a który okazał się o wiele lepszą produkcją niż większość adaptacji komiksowych...

Ale, przy okazji, dowiedzieliśmy się, że WB skasowało niektóre ujęcia. W tym kontekście nie zdziwiłbym się jakby ktoś wyjebał cały ten nowy film..

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości