Batgirl (20??)
Akurat myślę Afflecka właściwie na pewno nie ubiją :) No, chyba że jakąś jego alternatywną wersję. To o Keatona się martwiłem bo była bardzo duża szansa że zaliczy czapę :p

Odpowiedz
Affleck ma się pożegnać z rolą w tym filmie, na planie spędził tydzień, a w ostatnim obszernym wywiadzie mówił że granie w dużych franczyznach już go nie interesuje. Do tego Keaton zamiast Bena w Batgirl, i wszystko łączy się w całość.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Czyli zamiast "Batman Beyond" - feministyczne "Bargirl". Super.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Affleck to już raz się definitywnie pożegnał z rolą Batmana.Kompletnie nie przeszkodziło mu to w powrocie w "Snyder Cut" i "The Flash".

A Keaton dużo lepiej się nadaje na mentora niż Batfleck :)

Się zobaczy ale jak na razie powrót Afflecka w "The Flash" wskazuje na.. no cóż, powrót Afflecka ;)

Odpowiedz
Ben to miał w ogóle coś do dogrania w Snyder Cut?

Odpowiedz
Chyba ostatnią scenę z Marsjaninem, Snyder powiedział, że musiał go cyfrowo postarzeć bo Ana De Armas go tak odmłodziła.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
I scenę z Knightmare, w której rozmawia z Jokerem.

Odpowiedz

Odpowiedz
Jeszcze się pojawił mural z Batmanem, na którym ma żółtą elipsę jako logo, ale maska całkowicie inna niż u Keatona. Może to być oczywiście interpretacja gothamskiego artysty, ale wzbudziło to moje obawy że jednak nie wpiszą Keatona Flashpointem jako Batmana który zawsze był w DCEU (i nie musieliby wtedy wymyślać wymówek, dlaczego Wayne nie odwiedza swoich dzieci w takich filmach jak Batgirl czy Nightwing lub Red Hood, którzy na pewno trafią kiedyś na HBO Max). Batman Keatona jako dziadek który przybył z innego wymiaru będzie dla mnie zmarnowanym potencjałem.

Odpowiedz
Umieszczenie go w DCEU w jakiejkolwiek formie jest już zmarnowanym potencjałem...

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Jak na razie to co można powiedzieć na pewno to to że jest odpowiednikiem Thomasa Wayne. Tyle że najwyraźniej nie zginie a może i Keatonverse nie zostanie zniszczone (i np "Batgirl" może dziać się już w Keatonverse a nie w "świecie głównym" ;)

Odpowiedz
Taaak, Batgirl będzie się działa w świecie Burtona, a Gordon J.K Simmonsa który pojawi się w filmie okaże się synem Gordona Pata Hingle. Że Ty wierzysz, i przede wszystkim - wymyślasz takie pierdoły. Flash ma zretconować DCEU, a Batgirl będzie pierwszym filmem w nowej lini czasu, powtarzane było to masę razy. Czytając Twoje posty tutaj i na Filmweb, mam wrażenie że żyjesz w jakiejś alternatywnej rzeczywistości.

Odpowiedz
Hm, tylko to akurat nigdy nie było powiedziane, wiesz :) To co było naprawdę powiedziane można interpretować na.. różne sposoby. I kompletnie nie rozumiem czemu kupa ludzi interpretuje to zawsze wg największego wysypu ploteczek z internetu a nie wg tego jak to się układa w filmach (jak to robię właśnie ja :)

I nikt nigdy nie powiedział ze Keatonverse będze światem Burtona btw ^^

Odpowiedz
Ludzie na FB już chwalą, że będzie fajna aktualizacja stroju Keatona, a tu się okazuje że po prostu zeskanowali statuetkę Batmana i jakąś okładkę z Robinem. Mało to profesjonalne moim zdaniem. Pierwszy lepszy artysta zrobił by coś takiego za pół darmo.

[Obrazek: Screenshot_20220111_032644.jpg]

Odpowiedz
Kilka różnych źródeł podaje, że Dylan O'Brien został Nightwingiem i pojawi się w Batgirl, a później w solowym filmie.

[Obrazek: dc8jd6h-d8041663-9b67-48de-9e7a-b4595905...CnBUxfOMzo]

Spoko casting.

Odpowiedz
Kino DC nie potrzebuje niczego tak bardzo jak solo filmu o pomocniku Batmana. Boszeee...

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Tak BTW ale koleś byłby idealny do zagrania Paula Walkera w jego biografii.

Odpowiedz
;)

No, akurat o Nightwingu też mówi się od chyba stu lat ^^

Odpowiedz
(12-01-2022, 21:35)shamar napisał(a): Kino DC nie potrzebuje niczego tak bardzo jak solo filmu o pomocniku Batmana. Boszeee...

Komentarz godny Janusza z Filmwebu, co niby coś wie, a guzik wie. Seria "Nightwing" pióra Toma Taylora to obecnie najlepsza seria DC Comics mająca świetną prasę w sieci. Ale Ty widziałeś w młodości Batman Forever, to wiesz ze Grayson to jakiś nudny lamus.

Odpowiedz
Jak czytałem komiksy z Batmanem to Ciebie jeszcze w planach nie było. Diluj z tym dX :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości