Beverly Hills Cop
Za mało humoru? Pamiętasz jak skonczył się w 3?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
A pamiętasz jak się skończył w jedynce? Która jest w 75% komediowym improvem Murphy’ego, a tylko reszta to sensacyjniak.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
1 I 2 to sensacja z elementami komedii. 3 to komedia z elementami sensacyji.

Tu na razie wygląda na opcję 1

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Shamar, oglądam BHC przynajmniej dwa razy w roku. Jedynka to jest praktycznie stand-up (wybitny!) Murphy’ego doprawiony lekko standardowym sensacyjniakiem. Dwójka się sili bardziej na akcyjniaka, dlatego też jest słabsza, ale wciąż nie zapominają w niej o talencie komediowym głównej gwiazdy. Trójka to już zupełnie inna liga, która wszystko robi źle i w ogóle to nie istnieje ona dla mnie.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
https://youtube.com/watch?v=kowSEVktew8&si=5d_HoDONI7ZKg6FZ

Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Rzucają fuckami na prawo i lewo, ale pojawić z wyrobem tytoniowym - PRZESADA I SZKODLIWOŚĆ!!!

A zajawka meh.

Odpowiedz
Moj komentarz w sprawie trailera brzmi tak:

:)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(26-04-2024, 17:50)OGPUEE napisał(a): Rzucają fuckami na prawo i lewo, ale pojawić z wyrobem tytoniowym - PRZESADA I SZKODLIWOŚĆ!!!

A zajawka meh.

A Taggart nie rzucał w dwójce?

Odpowiedz
(26-04-2024, 17:50)OGPUEE napisał(a): A zajawka meh.

Ale widzę nawiązali do polskiej sceny politycznej :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
https://youtube.com/watch?v=CmsiK8uv2Ws&si=uLbfjShh0YgXUAkJ

Wygląda zaskakująco dobrze, bardzo w klimacie drugiej części.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Eddie wygląda jakby kręcili ten film gdzieś w 2000-2001 roku. Co za forma :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Rzeczywiście nie ma tragedii, a to już oznacza sukces :) Pora w takim razie nadrobić dwójkę i trójkę, bo w życiu nie widziałem :P

Odpowiedz
Nędza, ale ja z automatu hejtuję te wszelkie powroty emerytów po latach. Chyba jeszcze nie zdarzyło się, żeby cokolwiek zbliżyło się do oryginału jak mnie pamięć nie myli.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
(23-05-2024, 15:34)Dr Strangelove napisał(a): Nędza, ale ja z automatu hejtuję te wszelkie powroty emerytów po latach. Chyba jeszcze nie zdarzyło się, żeby cokolwiek zbliżyło się do oryginału jak mnie pamięć nie myli.

+1 Jak przystało na porządnego dziadersa.

@Snappik

TRT ;)
Captain Obvious

Odpowiedz
(23-05-2024, 15:34)Dr Strangelove napisał(a): Nędza, ale ja z automatu hejtuję te wszelkie powroty emerytów po latach. Chyba jeszcze nie zdarzyło się, żeby cokolwiek zbliżyło się do oryginału jak mnie pamięć nie myli.

A kto się spuszczał miesiącami nad Maverickiem?
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Ok, przyznaję, to jeden wyjątek. I nie nazwał bym tego spuszczaniem się przez miesiące. Taka jednorazowa solidna erekcja :)

Odpowiedz
Maverick nie tylko zbliżył się do Top Guna co zwyczajnie go przebił o dobre dwie klasy.

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
(23-05-2024, 15:28)simek napisał(a): Pora w takim razie nadrobić dwójkę i trójkę, bo w życiu nie widziałem :P

Hał der ju. Dwójkę koniecznie. Trójkę można zlać.

Odpowiedz
(23-05-2024, 15:57)Pitero napisał(a): Maverick nie tylko zbliżył się do Top Guna co zwyczajnie go przebił o dobre dwie klasy.

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka

Zaryzykuję stwierdzenie, że poprzeczka nie była wysoko, ale może to tylko na mnie ten cały "Top Gun" nigdy nie działał.

Odpowiedz
Bo pierwszy "Top Gun" to nie jest żaden wybitny film. Oglądany po latach bez efektu nostalgii jest co najwyżej przeciętny.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości