02-02-2022, 14:36
|
Boba Fett - totalny badass
|
|
Zretconowali komiks z nowego kanonu w którym Palpatine publicznie spalił wszystkie miecze świetlne, między innymi Yody.
02-02-2022, 14:36
W innym komiksie Vader musiał dorwać jakiegoś Jedi i zabrać mu miecz, żeby ostatecznie stać się Sithem czy coś takiego. W kolejnym jakiś nie-Jabba popierdziela z mieczami świetlnymi na szyi w postaci łańczszka. Nie patrzyłbym na komiksy
02-02-2022, 14:50
Zetknąłem tylko przez chwilę, zanim obejrzę na TV i ... ŁAŁ.
To już chyba ten moment, gdzie postacie CGI są prawie doskonałe. Znów się rozmarzyłem. Ile to daje możliwości.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 02-02-2022, 17:16
Ogólnie szkoda mi, ze nie zobaczyliśmy ich pierwszego spotkania, to mógł być jeden z najbardziej emocjonujących momentów SW ever. Ale i tak było spoko. Ten Luke faktycznie wygląda genialnie, fajnie ze zatrudnili tego chłopaka od deepfake'ów. Z taką technologia to naprawdę mogą dużo genialnych rzeczy zrobić teraz.
Podejrzewam, ze w mniejszym lub większym stopniu zaadaptują słynna trylogię Thrawna.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
02-02-2022, 17:53 (02-02-2022, 17:53)szopman napisał(a): Ogólnie szkoda mi, ze nie zobaczyliśmy ich pierwszego spotkania, to mógł być jeden z najbardziej emocjonujących momentów SW ever. Ale i tak było spoko. No dokładnie. Mnie tam Ahsoka jest zupełnie obojętna - nie jestem fanem TCW, niemniej takie spotkanie na pewno byłoby czymś pożądanym i ciekawym. Rzecz jasna niewykluczone, że owe pierwsze spotkanie zobaczymy w ramach innej produkcji. 02-02-2022, 18:59
Ja też fanem Ahsoki nie jestem, ale jej spotkanie z Lukiem mogłoby być super ciekawe. Znała przecież Anakina, Obiwana, Yode, miała wiele przygód z R2 etc. Kurcze, przecież ona nawet znała jego mamę.
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
02-02-2022, 20:28
Forum kmf go nienawidzi. Jakiś gruby sojboj mówi coś z czym się muszą się zgodzić
... 02-02-2022, 23:14
Gruby soyboy pierdoli jak zwykle, ale z jednym czy dwoma się mogę zgodzić - kwestie wypowiedziane przez Luke'a były nieco sztywne (zapewne m.in z powodu technologicznego kompromisu) oraz to przywiązanie do archaicznych zasad Jedi w przypadku Luke'a, czyli gościa który zignorował zalecenia swoich mistrzów i poszedł własną drogą (i osiągnął tym samym ogromny sukces) - są zwyczajnie głupie - i mam nadzieję, że oni z tego jeszcze wybrną, a Luke tylko "sprawdza" Grogu, sprawdzając poniekąd jednocześnie siebie.
Luke w EU odrzucił te stare dogmaty o konieczności porzucenia emocjonalnego przywiązania, a jego zakon był czymś innym, niż ten znany z Prequeli - i tak to powinno dziś wyglądać. 02-02-2022, 23:32
Luke czasami bez kitu jak żywy. Tak jak The Clone Wars uważam za niepotrzebne i nie istnieją w moim kanonie tak Filoni kuma czego chcą fani. Już zapomniałem, że ten serial ma ciotę Fetta w tytule.
Aha, jebać sequel trilogy! 02-02-2022, 23:35 (02-02-2022, 23:14)OGPUEE napisał(a): Forum kmf go nienawidzi. Jakiś gruby sojboj mówi coś z czym się muszą się zgodzić Nawet nie włączam tęczowego przygłupa.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 03-02-2022, 03:43
Albo udajemy, że to osobny serial albo robimy trzeci sezon Mando
![]() Ale Luke zrobiony zajebiście. Gorzej z akcją "musisz wybrać jedno". BTW czy to kamienna chatka z niesławnych sequeli? 03-02-2022, 09:34
Jak dla mnie to test i Grogu wybierze oba, Luke go pochwali a potem walnie gadkę, że sam zrobił podobnie, że ma siostrę, Hana, Chewiego, R2 i robota-geja jako bliskich znajomych, a do tego ducha ojca, ducha Kenobiego i Ahsokę i stado robotów-mrówek.
03-02-2022, 09:45
Myślę, że różnica jest taka, że Luke chciał zostać Jedi i nie chodziło o całkowite odcięcie się od bliskich, ale opanowanie emocji, bo problem Luke'a polegał na tym, że gdy Leia i Han byli zagrożeni reagował zbyt emocjonalnie i stąd później ta przemiana w RotJ gdzie wyczuwa ich zagrożenie i widzi jak flota rebelii jest niszczona, ale nie reaguje pochopnie tylko stara się zachować chłodną głowę.
W przypadku Grogu to się nie stanie, bo na tym etapie jest na tyle przywiązany do Mando i rozkojarzony, że takie szkolenie nie ma sensu, bo skończyłoby się to tak jak w przypadku Anakina i dlatego musi wybrać czy chce żyć jak wcześniej czy też nauczyć się panować nad emocjami i mocą by móc chronić innych. 03-02-2022, 10:24
A no i Cad Bane moim zdaniem też zajebiście im wyszedł, jak się pojawił to sam byłem zesrany, mimo że TCW to dla mnie fan bajeczka.
I tylko ja myślałem, że z szwadronu 501 wyłoni się Anakin? Obstawiam, że pokażą go jeszcze w kolejnym flashbacku. 03-02-2022, 10:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2022, 10:31 przez Krismeister.) Cytat: Cad BaneTo był ten niebieski? Nie znam faceta, ale kosmiczny kowboj był fajny
03-02-2022, 10:36 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |