Bond - temat ogólny
(23-02-2018, 21:24)Nemo napisał(a): 1.Russell Balogh
2.Jack Huston
3.Charlie Cox
4.Aidan Turner
5.Tom Hiddleston
6.Rupert Friend
7.Harry Styles
8.Luke Roberts
Gorszej listy nie dało się ułożyć? Uśmiech

Odpowiedz
To nie jest lista wg. ważności. Kolejność random folks. Fassbender i Hardy wg. EON są za bardzo znani. Ja bym szukał mało/średnio znanych brytyjskich aktorów ok. 30-40 lat. Dużo zależy od tego w którą stronę pójdą z wyborem nowego aktora. Barbara Broccoli nie lubi Hiddlestona. Albo wezmą rozwiązanie przejściowe albo rewolucja, albo podobny profil do Craiga, albo Bond w stylu Daltona czy Moora. Kilka lat temu Jon Hamm był ciekawą opcją, ale teraz wiek jest na minus, choć Moore zaczął mając 46 lat.

Sent from my Mi A1 by Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan

Odpowiedz
Styles to może dopiero za 10 lat.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Hamm jest Amerykaninem, więc odpada na starcie. Ja dalej obstawiam przy Evansie, ale z każdym rokiem co raz mniej widzę szansę na jego wybór
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Evans jest hot ale... to beztalencie, no Uśmiech Koleś jest w każdej roli tak samo drewniany i wyprany z charyzmy, a ta Bondowi by się przydała.

Murphy to zaskakująca i nieoczywista kandydatura, z pewnością jego karierze filmowej przydałoby się ożywienie, ale jakoś go w tej roli nie widzę. Jako przeciwnik 007? Tak lepiej.

Odpowiedz
(23-02-2018, 21:48)Mierzwiak napisał(a):
(23-02-2018, 21:24)Nemo napisał(a): 1.Russell Balogh
2.Jack Huston
3.Charlie Cox
4.Aidan Turner
5.Tom Hiddleston
6.Rupert Friend
7.Harry Styles
8.Luke Roberts
Gorszej listy nie dało się ułożyć? :)
Zamiast listy masz jedną kandydaturę, która cię zabije ;)

http://metro.co.uk/2018/02/19/black-panther-star-daniel-kaluuya-is-favourite-to-replace-daniel-craig-as-007-after-extraordinary-year-7325420/

Odpowiedz
Już to komentowałem w tym temacie Uśmiech

Odpowiedz
(23-02-2018, 22:49)Corn napisał(a): Hamm jest Amerykaninem, więc odpada na starcie.
Skoro Robert Downey Jr będąc jankesem zagrał takie ponadczasowe dla brytyjskiej kultury postacie jak Sherlock Holmes i Chaplin, to nie nawidzę przeszkód dla Hamma wg. tego kryterium. Lazenby był australijczykiem, ale to epizod. Puryzm nakazuje branie szkotów od 183cm wzwyż, czyli o 3cm więcej niż wynosił próg wstąpienia do Waffen SS.

Odpowiedz
Taki fan Bonda a nie wie, że Amerykanie są z góry skreślani w castingu. W przypadku Sherlocka nie ma ciągłości serii więc co to za porównanie? XD

Lazenby z tego co wiem oszukiwał przy castingu. Bonda nigdy nie zagra nie wyspiarz. Jak zagra to będzie to na prawdę ewenement.

Odpowiedz
Dwa kolejne nazwiska:Harry Lloyd i Theo James.
(24-02-2018, 13:44)Corn napisał(a): Taki fan Bonda a nie wie, że Amerykanie są z góry skreślani w castingu. W przypadku Sherlocka nie ma ciągłości serii więc co to za porównanie? XD

Lazenby z tego co wiem oszukiwał przy castingu. Bonda nigdy nie zagra nie wyspiarz. Jak zagra to będzie to na prawdę ewenement.
Doprecyzuje: mnie (i dość licznej grupie bondomaniaków) Jon Hamm by nie przeszkadzał jako jankes. A ilu było angielskich aktorów, którzy wcielali się w 007? Dwóch na sześciu.

Odpowiedz
Lloyd? To podchodzi juz pod trollowanie.

Odpowiedz
Sprawdziłem go w googlu grafika i czemu trollowanie? Gość dobrze się prezentuje. Przybrałby z 10 kg, i mógłby być okej.
[Obrazek: tumblr_m2bfbujdgm1qfgo5mo1_250.png]
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Bardziej pod trolling podchodzi Theo James, widziałem go w kilku rolach, ale w żadnej nie prezentował nawet ziarna charyzmy. Wręcz przeciwnie, ma irytujący, "smug" wyraz twarzy, który bardziej pasuje do jakiegoś ulicznego gnoja którego Bonda napiernicza, a nie 007. Lloyd za to by mi pasował, ma dziwne szaleństwo w oczach, ale umie być elegancki, dostojny. Lloyd spoko. Niecodzienny, musiałby naprawdę dopakować i zmienić swoje ciało.

Odpowiedz
I jest kiepskim aktorem, pozbawionym uroku, charyzmy, czegokolwiek (no moze jest faktycznie dostojny i fajnie gra urzędasa) Craig wybitny nie jest, ale to i tak cały poziom wyzej.
Z propozycji Nemo chyba tylko Turner mnie przekonuje.

Odpowiedz
Jest praprawnukiem Charlesa Dickensa, to może mu pomóc Uśmiech

Ja tam go lubię, był świetny w Manhattam, w Counterpart z tego co widziałem po jednym odcinku też całkiem ok.

Odpowiedz
No w Counterpart najgorszy nie jest, ale to nie jest jakos mega wymagająca rola a i on cudow nie odwala. Nie jest to poziom jednak do Bonda od którego oczekiwałbym własnie charyzmy, uroku, świetnej prezencji, zdolności zagrania badassa jeśli przyjdzie konieczność. Nie widze tu Harrego.
Ale fakt, Theo...widziałem go raz i..nie. Po prostu nie.

Odpowiedz
Theo Jamesa najlepiej pamiętam z War on Everyone gdzie był po prostu fatalny. Każda scena z nim obniżała note dla filmu.

Odpowiedz
(24-02-2018, 13:44)Corn napisał(a): Lazenby z tego co wiem oszukiwał przy castingu. Bonda nigdy nie zagra nie wyspiarz. Jak zagra to będzie to na prawdę ewenement.

Bzdura. Zwyczajnie Australijczycy to też poddani jej Królewskiej Mości i też mogą być brani pod uwagę. Taki fan a nie wie. Oczko
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Możliwe, że tak jest, ale w dodatkach do "W tajnej służbie..." była coś mowa o tym, że Lazenby okłamał castingowców odnośnie swojego pochodzenia i doświadczenia Oczko

Odpowiedz
Mnie osobiście Fassbender bardzo podchodzi. Ciut za stary, wiec IMO musiałby zacząć juz teraz (wychodząc z założenia, że kolejny Bond Craiga będzie jego ostatnim). Ma 41 więc, ze 2-3 Bondy mógłby zrobić. EON nie powinien sobie pozwolić na ryzyko, że Craig coś tam odwali i ostatecznie zrezygnuje, więc już pracują nad następcą. Osobiście jestem zwolennikiem zmiany równocześnie reżysera i aktora.

(25-02-2018, 00:00)SonnyCrockett napisał(a): Bzdura. Zwyczajnie Australijczycy to też poddani jej Królewskiej Mości i też mogą być brani pod uwagę. Taki fan a nie wie. Oczko
Ja do wstąpienia do fanklubu, myślałem że widziałem wiele, aż poznałem innych członków fanklubu. Podcasty i prezentacje tez wymagały przygotowania. Przecież ja qrwa wiem od podstawówki co to jest Brytyjska Wspólnota Narodów. Stany dawniej były kolonią, więc można by bardzooo naciągnąć argmunet o dominach Korony UK i taki jankes mógłby grać. A jak nie to kanadyjczyk ;-)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon