Bond - temat ogólny
Maori. Advanced physical. Czyżby chcieli The Rocka w Bondzie?

Odpowiedz
(19-07-2018, 11:54)Dirk napisał(a): Szukają aktorów i aktorek do ról czarnych charakterów:
https://movieweb.com/james-bond-25-main-villain-casting-call/

Blofeld nie powróci?

Swoją drogą, wciąż nie mogę zrozumieć, w jaki sposób mając świetnego Bonda-Craiga, mogli dopuścić do tak wielkiego upadku jakościowego jakim jest "Spectre". Oby Boyle wprowadził serię na właściwe tory...

Bo póki co lepszym Bondem jest Ethan Hunt. 
Sharon Stone dawać!

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
"Rząd nie jest dla nas rozwiązaniem, jest dla nas problemem." Ronald Reagan

Odpowiedz
Sharon to mogłaby kobitkę Bonda zagrać, starzej od Craiga nie wygląda.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
(19-07-2018, 11:54)Dirk napisał(a): w jaki sposób mając świetnego Bonda-Craiga, mogli dopuścić do tak wielkiego upadku jakościowego jakim jest "Skyfall".

Fixed.

Odpowiedz
Dla mnie to nie jest zaden problem (IE bylby swietnym Bondem, zakladajac dobra jakosc to sam film poszedlby najpewniej po finansowy rekord)), ale rozumiem argumenty przeciwko czarnemu Bondowi:

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Danny Boyle nie reżyseruje kolejnego Bonda :/

Odpowiedz
Pff, co za chuynia :/

[Obrazek: hfIutLq.jpg]

To kto za niego, Chris N.? Podobno Nolan już pracuje nad jakimś innym projektem, więc temat wróci pewnie dopiero przy okazji Bonda 26.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Smutny
A przyznam byłem naprawdę ciekaw co z tego wyjdzie, no i informacje o ewentualnym angażu Carter też brzmiało dobrze, teraz pewnie nici z tego, dostaniemy skrypt standardowych scenarzystów i pewnie film który pójdzie w kierunku poprzednich dwóch. Czuje, że do realizacji "Bonda 25" powróci jeden z poprzednich reżyserów ostatecznie.

Odpowiedz
Nom, pewnie wrócą do pierwotnego scenariusza 25. Bez Boyle'a nie ma sensu wałkowanie jego pomysłów.

Co do Nolana, to jeśli kiedykolwiek wyreżyseruje Bonda, to będzie to nowe otwarcie serii, z nowym agentem 007.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Ja wiem, kto weźmie się za nowego Bonda:

Szkoda, że Danny nie będzie w stanie wlać w tę serię trochę duszy po kupsztalowym Spectre.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Jakby się orientowali nieco wcześniej to Villeneuve byłby jeszcze wolny Smutny A tak to serio, Mendes kompletnie by mnie nie zdziwił.
Chętnie ujrzałbym za kamerą Vaughna, ale ten pochłonięty jest filmami i serialami ze swoimi Kingsmanami a i planował jeden, nowy i podobno duży projekt sci-fi. Może się też skończyć na jakimś wyrobniku, jednym z wielu świetnych serialowych reżyserów który potem polegnie w kinie. Z innych...może Leitch? Jak się już upora z spin-offem Szybkich i ekranizacją "The Division"?

Odpowiedz
(21-08-2018, 20:15)Kuba napisał(a): Może się też skończyć na jakimś wyrobniku, jednym z wielu świetnych serialowych reżyserów który potem polegnie w kinie. Z innych...może Leitch? Jak się już upora z spin-offem Szybkich i ekranizacją "The Division"?

No tak, bo ta seria zawsze miała za sterami reżyserów-artystów z pierwszej ligi. Uśmiech

Co do Leitcha - gdyby w grę wchodziło czekanie, to równie dobrze mógłby tego Bonda nakręcić Villeneuve po Diunie.. 
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Nie zdziwię się, jeśli wkrótce pojawi się informacja, że i Craig nie zagra już Bonda. Z Mendesem raczej nie będzie chciał już pracować (ton wywiadów z Craigiem po Spectre był jednoznaczny), a jeśli poszukiwania zastępcy Boyle'a będą się przeciągać, to Daniel zwyczajnie straci ochotę na powrót do roli.

Odpowiedz
Po "Skyfall" śledziłem każdy news i wyczekiwałem jak nic kolejnej części, a teraz? Teraz wszystko jedno.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Po Skyfall nie czekałem już na nic związanego z tą serią Język
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Logicznym zastępstwem byłby Nolan, ale nie wiem czy będzie chciał się w to bawić. On raczej lubi mieć kontrolę nad swoimi projektami zamiast realizowania wytycznych producentów. Skończy się więc pewnie tak, że na chybcika wezmą jakiegoś wyrobnika, który zatańczy jak mu zagrają.
Najlepszy film 2021: Titane
Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood
Najlepszy film 2019: Parasite
Najlepszy film 2018: Suspiria

Odpowiedz
https://www.google.com/amp/s/screenrant.com/bond-25-director-christopher-mcquarrie-rumors/amp/

Jezu..to jest tak oczywisty wybór, że aż dziwie sie sobie samemu, że na to nie wpadłem.
Ciekawe czy cos z tego wyjdzie.

Co do Nolana to w pełni pasowałbym mi na Bonda z Elbą Uśmiech

Odpowiedz
Martin Campbell się dalej dobrze trzyma, niech podtrzyma tradycję i zrobi zajebiste otwarcie dla nowego odtwórcy Bonda.

Odpowiedz
(21-08-2018, 23:07)Kuba napisał(a): Jezu..to jest tak oczywisty wybór, że aż dziwie sie sobie samemu, że na to nie wpadłem.
Jest tak oczywiste że McQuarrie nie tknie tej serii że dziwię się że ktoś na to wpadł Uśmiech

PS. Odejście Boyle'a? Większe emocje wzbudziła we mnie dzisiaj kupa mojego pieseła.

Odpowiedz
Uuuu...
To lipa zupełna. Bardzo liczyłem na Boyle`a. Tak ze trzy punkty na dziesięć dawałem w ciemno do ogólnej oceny filmu przed zdjęciami Uśmiech
W sumie to i Craig mógłby sobie odpuścić i niech zaczynają całkiem od nowa.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon