Bond - temat ogólny
W sumie dostrzegam jeden plus. Może zadzwonią teraz do Nolana, rzucą mu walizkę pieniędzy i powiedzą "rób co chcesz, byle z nami jako producentami"

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Nolan ostatnią deską ratunku - nie sądziłem, że wypowiem takie zdanie xD
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Rest in Peace mr Bond.

Odpowiedz
Black Bond is back on the menu bois.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Nie, teraz będą spin offy, seriale, pięć faz multiwersum i inne śmieci. Dzieciaki Cubby'ego to takie miernoty a zwłaszcza Barbara. Fakt seria raz prawie umarła po 1989 ale udało jej się powrócić (i problemem był też spór o prawa autorskie, który to opóźnił) ale już od GoldenEye gdy drugie pokolenie przejęło sery, a zwłaszcza jak Cubby umarł w 1996, wszystko zaczęło się sypać i co kilka lat seria walczyła o przetrwanie od czasu d czasu ratując się solidnym reżyserem. Teraz narobili syfu i odeszło. Spuścili rodzinne dziedzictwo w kiblu. Teraz to już bez znaczenia. Zabili Bonda dosłownie i w przenośni i chociaż godziłem się z taką ewentualnością to i tak szkoda, że znowu coś starego zostało ubite w naszych czasach. Całe szczęście mam jeszcze inne serie oprócz Bonda.

Odpowiedz
I jakiś prequel. Nie zapominajmy o prequelach. Może w formie serialu? Dla nastolatków Młody Bond w szkole średniej !!

Odpowiedz
Ja czegoś nie rozumiem: Bond jest własnością MGM, czy Broccoli? Amazon kupując MGM kupił prawa do marki Bonda, ale z zastrzeżeniem że to Broccoli ma ostateczną decyzję jak mają wyglądać przyszłe filmy, a teraz Broccoli sprzedała to prawo Amazonowi, żeby ci mogli robić co im się podoba?

Odpowiedz
EON było właścicielem Bonda. Nie wiem ile udziałów miał MGM-Amazon ale przez ostatnie kilka lat seria latała od jednego dystrybutora do drugiego. Teraz serią będzie rządzić zarząd średniego szczebla spotykająca się na weekly meetingach.

Odpowiedz
(20-02-2025, 18:44)Rozgdz napisał(a): I jakiś prequel. Nie zapominajmy o prequelach. Może w formie serialu? Dla nastolatków Młody Bond w szkole średniej !!

W prequelu Bond będzie czarny Uśmiech 
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
(20-02-2025, 18:44)Rozgdz napisał(a): I jakiś prequel. Nie zapominajmy o prequelach. Może w formie serialu? Dla nastolatków Młody Bond w szkole średniej !!
Serial o młodym Bondzie już był. Tyle, że animowany:

Odpowiedz
Ale to James Bond Jr

Choć może w tą stronę - Bond jako samotny ojciec godzący trudną pracę szpiega z wyzwaniami samotnego ojca? Zakupy, chodzenie na wywiadówki a do wyrywania lasek dochodzą np kwestie typu czy syn zaakceptuje zabójczynię ruskiej mafii jako potencjalną macochę?

I oczywiście FAMILY.

Tyle możliwości ^^

Odpowiedz
Ja mam pomysla. Bond vs zly Bond- brat blizniak. No i zly Bond jest seksistą, mordercą, mizoginem i to wszystko spada na wzorowego naszego agenta..

Oczywiscie dobry Bond nie wie o istnieniu brata bo rozdzielili ich po porodzie.

I jeszcze tytul "Bond vs Bond" albo "007 Doppelbonder", albo "Bond 2 Bond", albo "2 Bonds"
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Double-o-Bond ;)

Ale Dopplerbonder też dobre. Śmiechłem uczciwie

Odpowiedz
rozdzielony brat Bonda trafia do afroamerykańskiej rodziny zastępczej

Odpowiedz
Ja mu napisze, ze Dinklage.

[Twitter]https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1892657229267931568?t=Jx1BZrUSmCOFCUuAi6ai0g&s=19[/twitter]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
I widzę, że Cavill trenduje w komentarzach.

Odpowiedz
(20-02-2025, 22:02)Spoilerowo napisał(a): rozdzielony brat Bonda trafia do afroamerykańskiej rodziny zastępczej

A do afrykańskiej nie może? Uśmiech
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Jeśli faktycznie zrobią plebiscyt fanów to Cavill powinien wygrać w cuglach.

Odpowiedz
Może być zbyt zajęty. Ale jeśli nie to faktycznie odwieczny dogmat o nie zatrudnianiu zbyt sławnych aktorów już nie obowiązuje.

Odpowiedz
Z Wiedźminem przecież już skończył więc czemu nie? Tak właściwie to byłby to najlepszy wybór. Dla mnie osobiście ten drugi kandydat czyli Taylor-Johnson jakoś nie pasuje jako Bond.

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon