Co jeszcze oprócz Holiłud zeżre politykal korektnes?
Nie wiem gdzie to dać to "wątek polityczno-światopoglądowy" zamknięty.

"We Francji wybuchła awantura po tym, jak miss tego kraju została Marine Lorphelin, 19-latka mieszkająca w Lyonie i reprezentująca region Burgundii. Powodem jest... jej skóra, która - według organizacji broniącej praw ciemnoskórej francuskiej mniejszości - jest zbyt biała."

[Obrazek: 2992c2678b171f1b4d76e107bc1258c7.jpg]

http://m.onet.pl/styl-zycia/facet/znani,8hzks

mam jeszcze taką zagadkę - znajdź 1 różnicę.

[Obrazek: Real-Madrid-drop-cross-from-logo.jpg]

[Obrazek: Barcelona-Middle-East-Logo.jpg]

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
ale wiesz, że obie to podróbki, których kluby nie firmowały nigdy? ;)
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
To czemu rozpisały się o tym wszystkie portale? Czyli nie usunęli krzyży? To są kłamstwa?

Czy białe dziewczyny są podrobione :)?

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(24-12-2012, 01:29)shamar napisał(a): To czemu rozpisały się o tym wszystkie portale?

Bo dziennikarze nie sprawdzają informacji.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Będę musiał odszczekać - logo Barcy to faktycznie podróbka, ale logo Realu faktycznie funkcjonuje - jednak tylko w materiałach związanych z wyspą w kształcie herbu Realu usypaną gdzieś w Zjednoczonych Emiratach. No cóż. Czy to, ile zarobią na projekcie coś zmienia?

Odpowiedz
"Spike Lee oświadczył publicznie, iż nie zamierza oglądać nowego filmu Quentina Tarantino "Django". Stwierdził, że niewolnictwo nie jest tematem na spaghetti western. Jego zdaniem jest to tragedia porównywalna z Holokaustem. Dodał, że jego przodkowie byli niewolnikami, wykradzionymi z Afryki i ponieważ czci ich pamięć, nie zbruka się oglądaniem "Django".

To nie pierwszy raz, kiedy Spike Lee publicznie krytykuje Tarantino. Po "Jackie Brown" był wściekły za to, że w filmie wielokrotnie pada słowo "nigger", które powszechnie uważane jest za sformułowanie wulgarne i rasistowskie.
"

"Niewolnictwo w Ameryce to nie spaghetti westerny Sergio Leone , tylko Holokaust. Moi przodkowie byli niewolnikami. Uprowadzonymi z Afryki. Oddam im cześć."

http://www.filmweb.pl/news/Spike+Lee+zn%C3%B3w+obra%C5%BCa+si%C4%99+na+Quentina+Tarantino-91722

Odpowiedz
Samuel L. Jackson jakoś nie miał problemu w PF sam nazywać innych czarnych "niggerami". Wesołe czasy dziś mamy :)
- Are you an idiot?
- No, sir, I'm a dreamer.

Odpowiedz
Jeny, Spike Lee osiąga attention whore level podobny do von Triera, tylko że idzie w odwrotnym kierunku. I znowu bawi się w atakowanie reżyserów, którzy robią lepsze filmy od niego.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Cytat:Jego zdaniem jest to tragedia porównywalna z Holokaustem.

Po pierwsze, Spike Lee powinien się jebnąć w łeb - najlepiej z jakiegoś dużego kalibru.

Dwa: najlepszym tematem na spaghetti western jest motyw, jak Murzyni sprzedawali białym Murzynów, a już w ogolę mega spaghetti beka to dzieje Liberii.

Trzy: największy holocaust na Murzynach, jaki się wydarzył w USA, to odjebka Murzynów przez Murzynów uskuteczniana co najmniej od wczesnych lat pięćdziesiątych (choć poszlaki wskazują, że zaczęło się to dużo wcześniej).

[Obrazek: 2vkygic.jpg]

Zatem, panie Lee - może mi pan possać mojego białego kutasa (w przerwach między zbieraniem bawełny of koz) :)

Odpowiedz
proszę Was, Lee to pieprzony homorasoitdfob i gość, który nakręcił jeden z najbardziej rasistowskich filmów w dziejach, w którym zresztą obsadził sam siebie :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(24-12-2012, 02:51)wujo444 napisał(a): ... jednak tylko w materiałach związanych z wyspą w kształcie herbu Realu usypaną gdzieś w Zjednoczonych Emiratach.

Przecie pokazywali konferencję kilka dni temu i na standach za piłkarzami takie samo logo bez korony. A co do Barcy to ponoć taka wersja jest na koszulkach sprzedawanych w krajach arabskich.

Odpowiedz
Jak tylko przeczytałem wypowiedź Spike'a to od razu pomyślałem o tym:[Obrazek: 0_0_1859476779_Okazy_afrykanczyka_przez_...middle.jpg]

Odpowiedz
A ja o tym:

[Obrazek: 524133_445919398796650_1187628253_n.jpg]

Odpowiedz
Jebłem :)

ok, kij w oko politycznej poprawnosci, wrogom broni palnej i innych cudów na kiju. Czas na swiateczny niepoprawny politycznie konkurs od Santy Reagana
[Obrazek: Santa.jpg]

a tu jego swita:

Pytanie jest proste, z jakich filmów pochodzą elfy i ile plastikowych worków udało im się zapełnic (żeby było jasne, nasi herosi w tych produkcjach, zakatrupili tylko bardzo złych ludzi) w każdym z tychże – lącznie:

a) 297
b) 241
c) 262

Konkurs trwa do 31. grudnia, odpowiedzi proszę słać na vhs.org.pl@gmail.com
Wsród osób , które nadeślą prawidłowe odpowiedzi wylosujemy nagrody: VHS-owe klasyki na dvd <ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(25-12-2012, 19:20)shamar napisał(a): Przecie pokazywali konferencję kilka dni temu i na standach za piłkarzami takie samo logo bez korony.
Tak? Pic or it didn't happen, bo zupełnie nie wierzę w coś takiego. A już zwłaszcza bez korony.

Cytat: A co do Barcy to ponoć taka wersja jest na koszulkach sprzedawanych w krajach arabskich.
Radio Erewań podało, że ponoć na Placu czerwonym rozdają Wołgi. Znasz resztę dowcipu?

Odpowiedz
:)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Stare, ale i tak dałem lajka na fejsie. Bo dobre.
Choć Morgan też pamiętam, że zawiódł mnie potem jakąś gadką. Chyba czymś odnośnie Obamy.

Odpowiedz
Nigdy bym sie nie domyslil :) cos bylo, ale to bylo przed pierwsza kadencja Baracudy - wtedy wszystkich zlapala czarna sraka.

Mel jednak kręci film o wikingach!!!
http://mobile.slate.com/articles/double_x/doublex/2012/04/hen_sweden_s_new_gender_neutral_pronoun_causes_controversy_.html

Odpowiedz
(04-01-2013, 10:56)Crov napisał(a): Choć Morgan też pamiętam, że zawiódł mnie potem jakąś gadką. Chyba czymś odnośnie Obamy.

Jedna wypowiedź odnośnie Obamy była całkiem spoko :)

http://www.nationalreview.com/the-feed/304958/morgan-freeman-obama-isnt-our-first-black-president#
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Czytasz National Review?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon