Co jeszcze oprócz Holiłud zeżre politykal korektnes?
Obchodziłoby mnie to, gdyby zrobili LGBT Kaczora Donalda :)

A tak na serio, to trudno mi tu udawać oburzenie, bo w komiksach nie siedzę od lat, a Robin był dla mnie zawsze taką męczybułą. W sumie to dziwi mnie, że nie zrobili z niego czegoś bardziej "cool" - jakiegoś transgendera czy cuś?

Odpowiedz
(11-08-2021, 21:35)Scheckley napisał(a): Obchodziłoby mnie to, gdyby zrobili LGBT Kaczora Donalda :)

Z The Sensational Six to Disney nie ma zbytniego pola, bo Donald i Daisy ze sobą chodzą, Miki i Minnie też, a Goofy jako jedyny z nich uprawiał seks. Na upartego pasuje Pluto, bo choć merdał ogonem do kilku suczek (i miał nawet szczeniaczki) to w Alpine Climbers dokonał coming outu :).
[Obrazek: hqdefault.jpg]

Odpowiedz
Jest jeszcze Sknerus, który choć kocha pieniądze, to jednakże miał też kaczy obiekt swych uczuć (w postaci kaczki z klubu, Złotki) i w jednym komiksie jest zasugerowane, że był seks.

Odpowiedz
Przecież każda z tej postaci może być BI.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(11-08-2021, 23:43)OGPUEE napisał(a):
(11-08-2021, 21:35)Scheckley napisał(a): Obchodziłoby mnie to, gdyby zrobili LGBT Kaczora Donalda :)

Z The Sensational Six to Disney nie ma zbytniego pola, bo Donald i Daisy ze sobą chodzą, Miki i Minnie też, a Goofy jako jedyny z nich uprawiał seks. Na upartego pasuje Pluto, bo choć merdał ogonem do kilku suczek (i miał nawet szczeniaczki) to w Alpine Climbers dokonał coming outu :).
[Obrazek: hqdefault.jpg]

Zawsze myslalem, ze to byla suczka.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Jakby była suczka, to by miała rzęsy. Przecież tak to działa.

Odpowiedz
Bo to brzydka suka byla, heh.

Nie widzialem tego pewnie jakies 25. lat i teraz oczywiscie bede musial sprawdzic :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
I miałby filigranową figurę. Zresztą pewnie polegał na tym żart, Pluto był tak najebany, że wziął ewidentnego chłopa za babę.

A sam kreskówka jest w dechę i dziś kompletnie by nie przeszła. Miki jest kłusownikiem (choć wtedy kradzież jaj dzikich ptaków było normą), mamy upijanie zwierząt i bicie z nimi, Donald nagle zmienia się w badassa i homoseksualne podteksty :).

@Bucho
Widzisz Bucho, trzeba było czytać Kaczora Donalda. Tam Bolivar (ukazany jako pies Donalda) jest ewidentnym samcem i gdy pierwszy raz obejrzałem Alpine Climbers, to powiedziałem w w duchu: "O, to ten pies Donalda".

Odpowiedz
Aha, takie buty.

Odpowiedz
Będę kiedyś opowiadał wnukom - "Żyłem w pięknych czasach. Wtedy, gdy kręcono Gorączkę oraz Gladiatora. W czasach, gdy kino wojenne jak w Black Hawk Down, odznaczało się przemocą na poziome rozrywanych ciał. Żyłem w czasach, kiedy mogłem oglądać Stary Gdzie Moja Bryka oraz American Pie i śmiać się z matki Stifflera."

https://www.vice.com/en/article/g5x3ky/american-pie-clueless-best-teen-movies-reviewed

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Nie zauważa też, że ta scena wyśmiewa postać Biggsa i to on finalnie jest ofiarą podstępu z kamerką. Ależ mnie irytuje to woke'owe podejście do tej serii
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Cytat:Black Hawk Down, odznaczało się przemocą na poziome rozrywanych ciał

E tam. BHD to przede wszystkim ostatni film, w którym biali strzelają do czarnych.

Odpowiedz
Dość k...

https://bloody-disgusting.com/tv/3680030/interview-vampire-jacob-anderson-will-play-louis-amcs-anne-rice-series/

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(28-08-2021, 15:45)shamar napisał(a): Dość k...

A tu w czym jest problem? Kroniki wampirów to kilkanaście książek, głównie to historia lestata, nigdzie zabardzo nie opowiedziana w tv, poza jednym żenującym filmem. Jest to jeden z lepszych materiałów na serial.

Edit: a dobra, lol, louis będzie murzynem, jezusmaria. No ale lewaczka Rice pewnie zadowolona.
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Oczywiście muszą mu zmienić origin. Bo murzyn - właściciel niewolników?

Odpowiedz
No jest to jakiś problem do przeskoczenia, ale chyba większym jest to ze koleś ma szpetny ryj a ma grać turbo emo romantyka którego wszyscy utorzsamiają z bradem pittem. ;)
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Może identyfikuje się jako przystojniak.
Jak śmiesz go osądzać wzrokiem?

Odpowiedz
Cóż za niespodzianka. Jestem już bardziej niż zaniepokojony, że dla tego kanału robione są nowe odcinki "Beavisa i Buttheada".

Odpowiedz
Ja tam sobie czekam na Strange New Worlds, Picarda, Discovery i reszty z tych nowych serii nie ruszyłem - szkoda czasu.

Odpowiedz
Ale wiesz o co mi chodzi? Jak eksponują w tym klipie homoseksualizm. "Beavis i Butthead" nigdy nie był poprawny choć pewnych tematów unikał. Zastanawiam się czy taki lewacki kanał przepuści taką kreskówkę czy będzie ona ugrzeczniona.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon