Co w TV...
TVP 2, dziś o godz. 23.20- "Dwanaście małp".

Odpowiedz
Dzięki apone, chociaż przeczytałem to o 23:18 ale udało mi się obejrzeć :)
Widziałem go pierwszy raz, a zaczynałem oglądać kiedyś już z pięć razy, bardzo fajny, spodziewałem się czegoś "na siłe" zagmatwanego i mile mnie zaskoczył (Oscar dla Pitta w szpitalu :] )
My parents hit me. You are gay

Odpowiedz
jutro w tvp1 o 20:15 bedzie "Desperado"

Odpowiedz
Czwartek 20.15 -"Obcy"
Piątek 23.15 (okolice, dokładnie nie pamiętam)- "Omen"
Oba na Polsacie

Odpowiedz
Cube 2 na TVP2 o 23.05

Dentysta na Polsacie o 23.05

Odpowiedz
A co to ten "Dentysta"?

Odpowiedz
No niby horror pisze , kiedys cos slyszalem o tym chyba 3 czesci nakrecili ale nie wiem Polsat wali reklamy wiec musze sie zastanowic :P

Odpowiedz
Sądząc po opiniach filmwebu nie warto tracić na to czasu. "Cube" sobie obejrze. Warto?

Odpowiedz
Cube 1 ogladalem , nawet fajny motyw z tym szescianem , no ja chyba tez na cube postawie bo dentysta nie brzmi zachecajaco :)

Odpowiedz
Chodziło mi o dwójkę, która dziś leci. Podobno jest kiepska, ale z pewnością lepsza od Dentysty :)

Jakby co mam jeszcze "8 Mile" prosto z wypożyczalni i 10 odcinków "Hotelu zacisze". Może nie będą musiały czekać do juta :)

Odpowiedz
oo Hotel Zacisze :( nie maielm okazji ogladac . Cleese tam dobra robote odwala slyszalem . Mialem o cube 2 pisac a napisalem o 1 lol :) No ja nie mam wyboru stawiam na cube bo zadnych nowosci w mojej filmotece nie mam :P

Odpowiedz
Ja nie mam prawie filmoteki :( ściągam filmy z neta, albo wypożyczam po 2 zł od sztuki :)

Hotel Zacisze był w Rzeczpospolitej w tym tygodniu.

Odpowiedz
Ja czekam na Monty Pythona moze sie ukaza odcinki w jakiej gazetce bo mam tylko 3 odcinki i film skeczu z papuga nie bedzie (in progress) aha no i Skecz z innej beczki . :wink:

Odpowiedz
Niedziela 21:20 "Aliens".

Kurde, jak tylko się szkoła zaczyna, to hiciory puszczają :evil:

Odpowiedz
Kto zaczyna szkole ten zaczyna :wink:

Odpowiedz
A kto ma kampanię wrześniową to co? :)

Wakacje to sezon ogórkowy i tyle.
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
No ja mam bitwe o Westerplatte, jak wygram będą wakacje.
I have a plan. Heh.
Mein Fuhrer, I can walk!!!

Odpowiedz
Don Vito napisał(a):Niedziela 21:20 "Aliens".

Kurde, jak tylko się szkoła zaczyna, to hiciory puszczają :evil:

trzeba być ostro posranym, żeby oglądać to na Polshicie :twisted:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Polszmat i Syfra to jest slang membersow z hakerskich for dyskusyjnych :]

Odpowiedz
Mefisto napisał(a):trzeba być ostro posranym, żeby oglądać to na Polshicie :twisted:

Wybacz, nie każdego stać na kolekcjonowanie DVD, zwłaszcze, że nowe edycje Aliena trochę kosztują.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości