Co w TV...
Ja tam nie pamiętam, żeby na polsacie szło cokolwiek z dubbingiem, raczej zawsze lektor. A tak w ogole to teraz znalazłem na ale kino:
31 grudnia:
-A Hard Day's Night
-Help!
Tylko oczywiście muszę nagrać, bo kto w sylwestra siedzi w domu i ogląda filmy, nawet te znakomite?

Odpowiedz
negrin ---> jak ja widziałem miasteczko halloween w tv to bylo z polskim dubbingiem, i musze powiedziec ze byl dosyc ciekawy, a napewno zupelnie inny:)

Odpowiedz
simek napisał(a):Tylko oczywiście muszę nagrać, bo kto w sylwestra siedzi w domu i ogląda filmy, nawet te znakomite?

czy w sylwestra jest przymus zabawy i chlania? toz to impreza jak kazda inna. nie chce to nie ide na nia.
poza tym w tym roku siedze z zonka w domu, bo malego bombla nie ma gdzie odstawic:)

ale z tymi bitelsami to niezly pomysl.... gdybym tylko mial ale kino.

Odpowiedz
a beda "zelazne" pozycje swiateczne? " sami swoi " oraz " potop"?

Odpowiedz
Jakby ktoś się martwił, że w świątecznej ramówce nie ma Kevina, to informuje, że 01.01.2008, 16:45 Polsat - "Kevin sam w domu"

Z innych ciekawych propozycji:

"Memento" - 25.12, 22:15 TV4, może wtedy padnie odpowiedź na pytanie w jednej z zagadek :wink:

"Edward Nożycoręki" - 24.12, 20:00 TV4
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Odpowiedz
TCM to ma raczej obowiązkowe świąteczne pozycja dla Amerykanów, niż Polaków: Przełomy Missouri, Terminator, Czarnoksiężnik z Oz, Złoto dla zuchwałych, Wielka ucieczka, Rain man, Doktor Żywago, Zmierzch tytanów, Przeminęło z wiatrem, Północ - północny zachód, Deszczowa piosenka. Ja Amerykaninem się nie czuję, ale wszystkie z wymienonych bym z chęcią zobaczył, zwłaszcza że TCM oferuje również oryginalną ścieżkę dźwiękową, niestety bez napisów, ale zawsze.

Odpowiedz
No no, super, same hity.

DVD w te święta rozgrzeje się do czerwoności.

Odpowiedz
fajnie, że tyle Burtona będzie
najlepsze, co można zrobić z dobrą radą, to podać ją dalej

Odpowiedz
Ale super. 22 grudnia w TV Puls puszczają "The Christmas List" jako "Świąteczny list". Czy tylko mnie wydaje się, że coś tu nie gra? :)

Odpowiedz
Widziałem naprawdę piękną reklamę na TCM. Z piosenką wyśpiewaną na moje ucho przez Bono. Na początku myślałem że to po prostu reklama Nowego Jorku dla maniaków kina, żeby przyjechali zobaczyć znane z filmów zakątki wielkiego jabłka, ale okazało się, że to zapowiedzieć takiego pasma filmów z NY w roli głównej. Od 29 do 1 stycznia. W programie: Wściekły byk, Stan łaski, Lenny, Annie Hall. Aha, nie wiem jak możecie zobaczyć tą reklamę...

Odpowiedz
siedzę w domu i oglądam TCM :D YEAAAH Stan Łaski jest tego wart !!!

Odpowiedz
Jaki "Stan łaski"? Programy podają, że ten film będzie puszczany jako "W przedsionku piekła". :D

Odpowiedz
Na reklamie pisało State of Grace, więc napisałem że to Stan łaski, a pod jakim tytułem nada go TCM to mniejsza o to. Na filmwebie piszą że inny polski tytuł to właśnie W przedsionku piekła.

Odpowiedz
eee...mogło być gorzej - mogli walnąć np Stan Gracji :twisted:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
I właśnie o to mi chodziło. Kupa śmiechu, znaczy się. A sądziłem, że niektóre tytuły są już nie do ruszenia. 8)

Odpowiedz
Wiecie, mi to wisi, niech sobie to nazwą po polsku Statua gówna, a i tak będę się cieszył że to puszczą. Bo jedyna różnica będzie taka że lektor przeczyta na początku ichni tytuł. Wole świetne filmy z okropnym tytułem niż na odwrót.

Odpowiedz
Dziś - 16:00 - Ale Kino! - "To wspaniałe życie" Capry, obowiązkowo

Odpowiedz
Karol napisał(a):Dziś - 16:00 - Ale Kino! - "To wspaniałe życie" Capry, obowiązkowo
Mam wiele sympatii dla tych starych, klasycznych filmów, czemu dałem na tym forum wyraz w wątku o starociach, ale tak jak bardzo chciałem wreszcie zobaczyć ten film, tak się rozczarowałem na całej linii. Wyłączyłem po czterdziestu minutach, bo dawno mi się nie zdarzyło oglądać takich pierdół. Przez cały czas właściwie nie wiedziałem, o czym jest ten film. Może podejdzie mi innym razem, kiedy będę megasuperhiperpozytywnie do niego nastawiony, a nie tylko pozytywnie? :)

Odpowiedz
Jutro na polszajsie Helikopter w ogniu o 21.00. Szkoda oglądać bo film ma trwać do 0.00 (czyli, że reklamy jak zwykle wypełnią większy czas jego trwania).

Odpowiedz
Dobrze, że ostatnio oglądanąłem, bo by mnie kusiło, ale oglądać to na gównianym polsacie to nie wypada. A dzisiaj i tak wszyscy obowiązkowo oglądają Australian Open na Eurosporcie. Gdzieś koło 0230 nasze (Radwańska i Domachowska) grają o ćwierćfinał.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości