Ankieta: Jak oceniasz grę?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Cyberbug 2077
Chyba nikt tego nie poruszył. Zerknijcie na początek prezentacji kiedy jeszcze widzimy to "hakowanie konfy". Tam są różne pliki spośród których jest wybrany plik "e3_trailer" wczesniej mamy "arch_bullets" (jak dla mnie jasne odniesienie do pierwszego zwiastuna) a potem "gk_WIP" oraz "final_newfinal1_1_v3". Więc to może być nic lub sugestia odnośnie kolejnych trailerów. gk może oznaczać Gamescom w Kolonii a ostatnia nazwa sugeruje finałowy trailer. Redzi zapowiadali starannie zaplanowaną i przygotowaną kampanie marketingową, czyżby więc zaplanowali dla nas jeszcze tylko 2 trailery?

Odpowiedz
[Obrazek: 0GY23tK.jpg]
Grafika wygląda dobrze i choć na tle innych FPS-ów niczym się pozornie nie wyróżnia, tak fakt, że całość ma być totalnym open-worldem robi wrażenie. Ostatni Deus Ex podobną jakość wyciąga na ciasnych mapkach, to samo Doom.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Z tą grafą to bym się tak nie napalał, bo wiadomo jak się robi od lat takie materiały promocyjne ;)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Redzi wypuścili kilka concept artów ze zwiastuna, w formie tapet:

Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Te wojenki o downgrade są dla mnie zupełnie bez znaczenia, wiadomo, mniej więcej, co są w stanie wycisnąć obecne konsole, więc kto spodziewa się cudów, ten oszukuje sam siebie. Z drugiej strony znając poziom warsztatu jakim dysponują Redzi, zbytnia ostrożność też wydaje mi się nieco przesadzona. Poza tym nic nie stoi na przeszkodzie aby wzorem Rockstara Redzi nie wydali nieco uproszczonej graficznie wersji na obecną generację, a później, już na pełnym wypasie wersję dla PS5 i XBOX TWO ;)

*

Odpowiedz
https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/8qp5of/not_only_is_the_fpp_better_for_cp2077s_gameplay/
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Ale Cyberpunk przecież nie ma niewiadomo-jakiej grafy. RDR 2 robi porównywalne, o ile nie większe wrażenie. Co i tak ma małe znaczenie, bo dla mnie bardziej będzie liczył się design i może jeszcze draw distance. W każdym razie - jestem w stanie uwierzyć że tak będzie wyglądać finalny produkt, różnić się może będzie jedynie szczegółami.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
No generalnie ten trailer szału nie robi jeśli chodzi o grafę. Na Wiedźminie był wiekszy "wow". Dla mnie poziom z W3 wystarczy, byle miasto faktycznie żyło i kipiało klimatem.

Odpowiedz
W sumie to samo co wczesniej, ale chlopaki z drugiego filmiku ostro fapuja:

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
(13-06-2018, 08:51)Kluski napisał(a): CDPR: You can fully customize your character, starting from 2 genders: male or female.
Polygon: Two?

Oho, zaczyna się:

https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/8qy4ms/cdpr_dev_on_the_inclusion_of_gender_fluidity_in/

Progresywna inkwizycja zwęszyła krew.

Odpowiedz
Tu akurat staję po stronie SJWów :) Powinni dać male, female i non binary, jeszcze bardziej pasuje to do wizji przyszłości gdzie nawet granice między człowiekiem a maszyną się zacierają.

Odpowiedz
Male / Female / Cyber-Bio-Pansexual Wire Fucker ;)

EDYTA: Dziękuję CDPR za odkrycie przede mną DJ Hypera. Dobry kwas na siłkę.

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Hyper z płyty na płytę coraz lepsze rzeczy robi, a coś mi mówi, że popularnośc wystrzeli mu teraz o milion procent. I dobrze.

Odpowiedz
Typa wcześniej nie znałem, podobnie jak kiedyś Junkie XL, ale już dodałem do obserwowanych muzyków ;)

Co do Reddita, to dobrze, że jest tam w miarę normalne community. Miło, że nie torpedują samego pomysłu, ale naprawdę debilne próby uzasadnienia/wymuszenia swojego światopoglądu na innych. No ale kilku wariatów w komentarzach też jest ;)

EDYTA:

Cytat:I want type 1 diabetics to be an option in this game, we make up more of 9.4% of the US population. This is hugely important for me. I want to relate to my character having to take insulin shots when he drinks a can of pop, or have to take a time out when running from a rival gang because my blood sugar is low.

;)

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Sęk w tym, że dasz takim palec i stajesz się ich zakładnikiem, bo jeśli nie spełnisz kolejnych żądań to jesteś ZŁY! Jestem w stanie przełknąć każdą decyzję Redów jeśli będzie to podyktowane ich przekonaniem, że dzięki temu gra będzie lepsza, ale jeśli ugną się pod presją ideologii i takie elementy przyjmą ton moralizatorski to się pogniewam.

Odpowiedz
;)

[Obrazek: latest?cb=20100717192929]

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Fatty Joe robi wywiad z Andrzejem:

Odpowiedz
Bardzo dobry wywiad. Przekonali mnie do FPP ;)

Odpowiedz
Reakcje od beta-mejlsów z Gamespotu (jaranko - oh, who would have guess):

*

[Obrazek: Dfk3_AWUYAEb_e6.jpg]

Odpowiedz
Fuck, patrząc na tę panoramę trochę żałuję że w BR2049 warunki atmosferyczne nie były jednak lepsze <3

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości