Redzi chyba za punkt honoru wzieli sobie poprawienie każdego błędu w grach BioWare i nauczą ich jak robić romanse. Oczywiście spotkamy postacie homo, hetero i bi, na dodatek bohaterowie mają mieć również preferencje co do wyglądu swoich partnerów więc prawdopodobnie nie będzie wystarczyło jedynie zrobić dla nich questa z cyklu "przynieś kwiatek z Doliny Zagłady i wybierz serduszkową opcje dialogową więcej niż dwa razy". Mamy dostać opcje romansowe trwające całą grę oraz sporo niezobowiązujących przygód (podobno takie coś było już na gameplayu).
Redzi zrobili znakomicie romanse w Wiedźminie i dodatkach i mam nadzieje, że poniżej tego poziomu nie zejdą. Mam jednak nadzieje, że nasz bohater będzie miał sporo charakteru i osobowości również stworzonych przez Redów bo chemia między postaciami jest kluczem do dobrego wątku romansowego.
@Kluski dziwna sprawa z nim bo niektórzy dziennikarze opisują go jeszcze jako Game Directora a gdzie indziej znalazłem informacje, że przestał nim być w 2016 i został Game Designerem. Ale chyba faktycznie już tym reżyserem nie jest, nie podali chyba jednak kto go zastąpił.
Przegladam te wrzutke z reddita, padlo pytanie o te dialogi, OP mnie uspokoil:
There were some quips between action, so I can see it being a little cheesy. If I was watching some art house movie, I think it would be cheesy. But I’m not. I’m watching a game were this giant beefed up Mexican cyborg crashes through a wall and football tackles a gatling gun wielding augment harvester. It’s not cringe and it fits the feel of the world that I never noticed it being too cheesy or out place.
Wychowalem sie na Arniem, bedzie dobrze:
:)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
CDPR oficjalnie na Gamescomie w sierpniu. Jednak prawdopodobnie (choć nie jest to ostatecznie ustalone) pokażą to samo demo tylko z wprowadzonymi zmianami i z innej perspektywy. Niewykluczone, że w końcu trafi do sieci + materiał z E3 sugeruje, że dostaniemy ten trailer.
Jeśli premiery nie będzie w 2019 to tylko z powodu jakieś obsuwy i kłopotów moim zdaniem :P
Skoro pokazują godzinny gameplay, to wątpię abyśmy musieli czekać dłużej niż do okolic czerwca 2019. Gra wygląda na w dużym stopniu skończoną, na dopieszczanie akurat rok styknie. A i konkurencji jakiejś supermocnej na ten okres nie widzę, więc akurat by CP rządził i dzielił.
Bez gameplaya ciężko się jarać na poważnie. Niech już coś konkretnego wypuszczą do sieci, to będzie można analizować. Dopatrywanie się cudów z trailera mnie nie kręci.
(17-06-2018, 14:05)Albertino napisał(a): Skoro pokazują godzinny gameplay, to wątpię abyśmy musieli czekać dłużej niż do okolic czerwca 2019. Gra wygląda na w dużym stopniu skończoną, na dopieszczanie akurat rok styknie. A i konkurencji jakiejś supermocnej na ten okres nie widzę, więc akurat by CP rządził i dzielił.
2019 zapowiada się na bardzo przepełniony grami a przede wszystkim na wielkie sukcesy finansowe Sony, ale fakt, na czerwiec nie ma wielkiej konkurencji. Zresztą dla Redów chyba tylko TESVI, GTA VI czy inne RDR byłoby szanującym się rywalem. No, ewentualnie powrót jakieś legendarnej marki.
Tak będzie - mimo ogólnego hajpu to w 2019 rok nie wierzę kompletnie. :D Za duża gra, za duże oczekiwania względem projektu i - szczególnie - zbyt wielkie wyzwanie w kwestii optymalizacji tego na obecnych sprzętach.
Trzeba czekać, zgodnie z tym co sam Pondsmith powiedział:
Cytat:I’ve waited 30 years to get to this and it was worth it. You guys can wait a few more years, it will be worth it,
17-06-2018, 14:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2018, 15:00 przez Maćko.)