Ankieta: Jak oceniasz grę?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Cyberbug 2077
Ja też Corpo, za drugim podejściem pewnie Nomada, Street Kid w ogóle mi nie leży

Odpowiedz
Nomad na sporo sensu na początek, bo jesteśmy z zewnątrz, odkrywamy Night City z bohaterem, itd, ale jakoś nie porywają mnie te Badlandsy, myślałem że będą bardziej madmaxowo odjechane. Najciekawiej faktycznie wygląda opcja Copro, niemniej biorę jednak Nomada na pierwszy raz, we will see. Zresztą nie spodziewam się byśmy jakoś mieli spędzić dużo czasu na tych bezdrożach, obstawiam parę questów i voila.

Odpowiedz
Raczej Corpo. Lubię klimaty Nomada, ale wydaje mi się że Corpo będzie miał najciekawszy start pod względem dialogów. Później też wydaje się odblokowywać lepsze linie podczas rozmów. Ale badlandsy chętnie ogarnę.

Odpowiedz
To tak z ciekawości ile osób zamówiło tu tę grę i na PC,czy konsolę i kto "bedzie grać w gre" na Świętach i Sylwestra?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Zamówiłem na PC, bo mam sprzęt, który pociągnie to na najwyższych detalach z RTX-em, więc po co się krzywdzić kalekimi wersjami :P

Odpowiedz
Przy mojej ilości wolnego czasu na granie skończę pewnie gdzieś w okolicach lipca także w święta sobie daruję, ale wziąłem sobie dwa dni wolnego po premierze żeby trochę liznąć ciągiem :)

Odpowiedz
Ja pewnie znajdę Cyberpunka pod choinką więc święta i sylwek faktycznie spędzę przy konsoli.

Odpowiedz
Mi z tych wszystkich materiałów promocyjnych nadal najbardziej podobał się pamiętny, pierwszy teaser. Wypięcie się na klimat Blade Runnera, spotkało się raczej z ogólnym przyklaskiem, co w sumie nawet rozumiem, więc nie wdaję się w dyskusje, bo to tylko mój subiektywny pogląd. To za duża produkcja żeby mogli ryzykować z niszową stylizacją. Z tego względu mam też wrażenie, że gra się trochę rozmemłała, bo ma być maksymalnie dla każdego, a jak coś jest do wszystkiego... to przypomina GTA ;) No nie, nie wątpię, że kreacja świata będzie stała na najwyższym poziomie. Do W3 najbardziej przyciąga mnie właśnie świat, nie walka, looting, rozwój postaci, czy nawet questy, ale właśnie zwykła wędrówka i przygoda na bezdrożach, odkrywanie miejscówek i okazjonalne eksperymentowanie z mechanikami.
Polski już nie ma.

Odpowiedz
Ja zamówiłem ze steelbookiem na PC, ale grubiej zagram pewnie dopiero w okolicach Świąt. Pójdzie mi raczej tak na średnich, najwyżej będę kombinował z GeForceNow

Odpowiedz
Według CanIRunIt ledwie mi to wyciągnie na minimalnych, a Wiedźmak hulał na ultra, coś tu nie teges! Spiseg producentów sprzętu!
Polski już nie ma.

Odpowiedz
A ja fto nie zagram.

Odpycha mnie na maksa system punktów - że nie można zabić przeciwnika, jak nie masz wystarczającej liczby "punktów doświadczenia". Nie znoszę takich rozwiązań w grach. Dawid zabił Goliata, choć ten rugi miał 100x więcej pkt epy niż ten pierwszy.

Odpowiedz
Można.
Polski już nie ma.

Odpowiedz
Serio? Czyli nie ma systemu punktów czy jest, ale można to olać?

Odpowiedz
Jest, ale nie ma blokady, każdego możesz zabić, tylko trzeba się więcej napocić.
Polski już nie ma.

Odpowiedz
W takim razie może zagram :)

Odpowiedz
(02-12-2020, 14:17)Kluski napisał(a): Według CanIRunIt ledwie mi to wyciągnie na minimalnych, a Wiedźmak hulał na ultra, coś tu nie teges! Spiseg producentów sprzętu!

Te wymagania są mocno z dupy. W min FHD  jest RX 470, max GTX1060, a ta druga jest szybsza 10/20% zależnie od gry. Zjedziesz z cieniami na medium i będzie hulać jak złoto. Pamiętaj że to działa na XOne i PS4 ;)

Odpowiedz

Ta muzyczka mi się bardziej podoba niż wszystkie kawałki wypuszczone osobno :)
Polski już nie ma.

Odpowiedz
(02-12-2020, 17:16)Kluski napisał(a): Ta muzyczka mi się bardziej podoba niż wszystkie kawałki wypuszczone osobno :)

Brzmi jak klasyczny industrial sprzed 20tu lat. Mnie tam się do tej pory z jeden kawałek podobał z CP, ale nic co by fikało do soundtracków z quakea czy z Dooma.
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
(02-12-2020, 11:48)Lawrence napisał(a): To tak z ciekawości ile osób zamówiło tu tę grę i na PC,czy konsolę i kto "bedzie grać w gre" na Świętach i Sylwestra?

Jak wszystko pójdzie jak trzeba, to paczuszka powinna czekać w paczkomacie minutę po północy 10 grudnia. :) Ogram na PS4 Pro, replay za jakiś czas, jak kupię PS5.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
(02-12-2020, 17:32)Negatywny napisał(a):
(02-12-2020, 17:16)Kluski napisał(a): Ta muzyczka mi się bardziej podoba niż wszystkie kawałki wypuszczone osobno :)

Brzmi jak klasyczny industrial sprzed 20tu lat. Mnie tam się do tej pory z jeden kawałek podobał z CP, ale nic co by fikało do soundtracków z quakea czy z Dooma.
Nie no, przegrać z OST do Dooma czy Qake'a to żaden wstyd

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości