tak jest
12-10-2007, 16:46
|
Cytaty
|
|
Nie, sorry za zwłokę, zapomniało mi się....
"nie ma bezpośredniego dowodu o powiązaniu stosowania komórek z rakiem mózgu" 16-10-2007, 18:19
Dziękujemy za palenie.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie. Bodie: Thought you said it was getting warmer. Poot: The world goin' one way, people another yo'. 16-10-2007, 19:59
Niech cały świat pozna prawdę. Najlepsze męskie suty na świecie, to suty Hasselhoffa!
'- To są czyjeś ręce?! Po cholerę ich dotykasz?! - Terry, poznaj Flynna. <obłąkańczy_śmiech>'
Poot: It's a cold world Bodie. Bodie: Thought you said it was getting warmer. Poot: The world goin' one way, people another yo'. 16-10-2007, 20:55
Brawoł. ;) Zadawaj.
Poot: It's a cold world Bodie. Bodie: Thought you said it was getting warmer. Poot: The world goin' one way, people another yo'. 16-10-2007, 22:50
[o, znacznie atrakcyjniejszy avatar, aniżeli przed chwilą:>]
- Dlaczego przystąpiłaś do komunii? - Czy to nie jest uczta miłości?
Pluck out the pain...and give you another life ... ?
16-10-2007, 23:35
- Jestem zmęczony tym wszystkim, co robię z tobą.
- Dlaczego nie powiedziałeś mi tego wcześniej? - Z powodu mojego wychowania.
17-10-2007, 23:42
:D ... kimkolwiek byłby Supersamiec, nie wydaje mi sie, aby to były bliskie klimaty zagadce z cytatu:>
podpowiedź- bohaterem jest duchowny; - I zaczęły się plotki, o tobie i o mnie. Całe to pla-pla-pla. - I to jest twój powód? - Nie musisz ze mnie szydzić. - Zatem mnie poślub.
18-10-2007, 22:24
Może "Intymne zwierzenia"?
edit: albo "Niedzielne dzieci" ;)
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties And long-leggedy beasties And things that go bump in the night, Good Lord, deliver us! 18-10-2007, 22:27
nawiązując do odpowiedzi Eo., - jest to Bergman:)
Twoja zgoda rozwścieczyła mnie i zerwałam bandaże...Pamiętasz resztę... Widok tych otwartych ran podziałał na ciebie.Brzydziłeś się.
18-10-2007, 23:33
[quote="Arrakin"]nawiązując do odpowiedzi Eo., - jest to Bergman:)
Chyba nie chce mi się dalej szukać :D
From ghoulies and ghosties And long-leggedy beasties And things that go bump in the night, Good Lord, deliver us! 18-10-2007, 23:35
... zbyt długo się nie naszukałaś:>
Nie obawiam się śmierci i nie było żadnego powodu żebym miał się wieszać. Ale to zrobiłem.
19-10-2007, 00:54 Arrakin napisał(a):... zbyt długo się nie naszukałaś:>Wydało się - jestem leniwa :D
From ghoulies and ghosties And long-leggedy beasties And things that go bump in the night, Good Lord, deliver us! 19-10-2007, 13:22 |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |