Directed by James "THE KING" Cameron
12-09-2018, 17:09
|
DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
|
|
W tym momencie moge juz z cala stanowczoscia powiedziec, ze mam gdzies to uniwersum. Superman Cavila to byla jeszcze jedyna rzecz ktora sprawiala, ze moje zainteresowanie DC nie bylo rowne zeru. Teraz już jest.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 12-09-2018, 17:09
To jakies jaja by byly.
Directed by James "THE KING" Cameron 12-09-2018, 17:25 (12-09-2018, 17:09)Danus napisał(a): W tym momencie moge juz z cala stanowczoscia powiedziec, ze mam gdzies to uniwersum. Superman Cavila to byla jeszcze jedyna rzecz ktora sprawiala, ze moje zainteresowanie DC nie bylo rowne zeru. Teraz już jest. Pierwszy raz mogę się z tobą zgodzić w 100%. Obiecałem sobie, że pójdę na Shazama i pewnie zbyt duży ze mnie fan, abym odpuścił solowego Batmana jeśli kiedyś w końcu wyjdzie (kto by go nie zagrał i kto by go tam nie nakręcił), ale reszcie DCEU mówię ![]() Warner Bros. było moją ulubioną wytwórnią filmową... Było. Mieli idealnego Supermana i zmarnowali go, bo chcieli dogonić odnoszącą sukcesy konkurencję. A przecież fani chcieli oglądać Cavilla i sam Cavill chciał dalej grać tę postać, której przecież jest wielkim fanem. Co za cholerne MARNOTRAWSTWO! 12-09-2018, 18:06
Pewnie sam zobaczyl jaka tam jest choojnia i burdel i stwierdzil, ze nie ma sensu rozmawiac z idiotami.
Directed by James "THE KING" Cameron 12-09-2018, 18:13 (12-09-2018, 17:09)Danus napisał(a): W tym momencie moge juz z cala stanowczoscia powiedziec, ze mam gdzies to uniwersum. Superman Cavila to byla jeszcze jedyna rzecz ktora sprawiala, ze moje zainteresowanie DC nie bylo rowne zeru. Teraz już jest. Od tygodni to było wiadomo, a teraz histerie, najbardziej bawią mnie ludzie którzy wypisują "po Shazam, Aquamanie i WW1984 już nic nie obejrzę!" zerknij na twittera agentki Cavilla btw. i to WB mu podziękowało a a nie odwrotnie 12-09-2018, 18:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2018, 18:32 przez harlequinade.)
Nawet mi ich nie żal ;) Jak nie potrafili wykorzystać tej postaci w 2 dużych filmach (BvS, JL) to żaden sequel MoS by tego nie zmienił. Tam musi ktoś posłać napalm aby wszystko spłonęło równo z ziemią. A tak będą wyrastać raz na jakiś czas przeciętniaki pokroju WW. Zresztą, kto czeka z niecierpliwością na Aquamana? Nikt.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
12-09-2018, 18:47 (12-09-2018, 18:31)harlequinade napisał(a): zerknij na twittera agentki Cavilla btw. Tutaj link, jakby co. Przy czym może trochę czepiam się słówek, ale ten tweet wydaje mi się jakby trochę...mało konkretny? Gdyby ktoś rozpowiadał plotki o tym, ze jeden z moich klientów zrywa z duzą marką, za pewne uciąłbym je w bardziej definitywny sposób. Ten tweet brzmi troche jak jakie korpo mydlenie oczu. https://twitter.com/DanyGarciaCo/status/1039902939261808640 EDIT: Holy shit. Agentka Cavilla ma łapę jak jebnięcie i pompuje żelazo. Obczajcie jej profil.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
12-09-2018, 20:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-09-2018, 20:34 przez Proteus.)
Hmm, może ktoś z obozu Cavilla puścił plotkę, żeby zobaczyć reakcję fanów i ewentualnie przydusić WB podczas negocjacji. Od dłuższego czasu były przecieki, że są problemy z kolejnym filmem o Supermanie, bo po prostu... Cavill ma duże wymagania finansowe.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
12-09-2018, 20:37
Zrobią Flashpointa i elo. Uniwersum zrestartowane.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
12-09-2018, 21:28
Po co to restartować? Skoro i tak pewnie się już nie doczekamy żadnych crossoverów?
DCEU teraz pewnie stanie się tym czym powinno być zawsze..serią adaptacji losowych historii bez żadnych sensownych powiązań. 12-09-2018, 21:47
MoS2 niech zrobią i mogą zamykać to uniwersum.
Oczywiście "MoS 2" bez żadnych dodatkowych postaci.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 12-09-2018, 21:48
Na co komu Flashpoint do restartu uniwersum? :>
Zresztą ten reset ma już miejsce. Aquaman i Shazam, jak i cała reszta filmów, powstają pod nowym przewodnictwem.
12-09-2018, 22:39
Cavill w typowy dla siebie sposób komentuje ostatnie newsy:
https://www.instagram.com/p/BnpPIrmFN9n/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1w6jwiwsjynb2 <3 13-09-2018, 01:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-09-2018, 01:41 przez Mierzwiak.)
Aleeeeeeeeee żaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal.
Nie mam nic do Gunna, nawet po tej aferze, a na sequel specjalnie nie czekam, ale jakoś O'Connor bardziej pasował mi do mojej koncepcji tego, czym powinno być "SS". Z Gunnem na pokładzie to znowu pójdzie w jakieś "śmieszkowe rejony", które były kompletnym niewypałem w jedynce. No cóż. Może by tak teraz Hardy zapukał do drzwi O'Connora? Słyszałem, że niebawem będą szykować inny sequel filmu komiksowego, którego pierwsza część okazała się 'clusterfuckiem'. :)
09-10-2018, 20:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-10-2018, 20:56 przez zombie001.) |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |