DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
(20-05-2021, 08:47)raven.second napisał(a): Akurat Alan Scott jest homosiem od dłuższego czasu, jeśli dobrze pamiętam. Plusik, że wzięli właśnie jego, a nie zmienili orientację innej postaci lub stworzyli od podstaw nową :)

No niekoniecznie. Bo zrobili z niego geja dopiero 10 lat temu.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Dekada to jednak jest trochę czasu.

Odpowiedz
https://uniwersumdccomics.com.pl/2017/06/17/alan-scott/

No kurła, trochę pozmieniali origin :)

Odpowiedz
Od razu mi się przypomina Iceman, jeden z największych kobieciarzy który nagle okazał się gejem, jak to podkreślili "100% gejem".

Odpowiedz
W ogóle, jakby to była historia oryginalnego Alana Scotta to serio, bym się tym zainteresował. Dosyć niecodzienny setting, jak na komiksową produkcję i nieco inna historia od reszty Latarni. To mogłoby być coś świeżego, ale nie.. Lepiej geja, który swoją moc ma w pierścionku zaręczynowym zmarłego chłopaka.

Odpowiedz
Cytat: trochę pozmieniali origin
Okej, tego nie wiedziałem XD

Odpowiedz
Powiększa się obsada netflixowego Sandmana:
[Obrazek: Sandman_NewCastAnnouncement_1x1.jpg]

Jestem oburzony! Matthew powinien być dubbingowany przez prawdziwego kruka!

Odpowiedz
Poza białymi mężczyznami, nie znam tych ludzi. 
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
They/them

To pokur...nie przybiera coraz szerze zasięgi

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Czy oni mają jakiś uraz do kobiecych postaci o bardzo jasnej cerze?

Domino z Deadpoola, Shriek z Venoma 2, teraz Death wszystkie grane przez afroamerykanki.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Offtop: Dobra, co mnie ominęło? O co chodzi z tymi zaimkami pod fotami aktorów?
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Cytat:They/them

W sensie, że jest w liczbie mnogiej? ;)

Odpowiedz
(28-05-2021, 23:30)Badus napisał(a): Offtop: Dobra, co mnie ominęło? O co chodzi z tymi zaimkami pod fotami aktorów?

Rozróżniają, które to postaci normalne a które tęczowe oszołomy.

(28-05-2021, 22:39)marsgrey21 napisał(a): Czy oni mają jakiś uraz do kobiecych postaci o bardzo jasnej cerze?

Domino z Deadpoola, Shriek z Venoma 2, teraz Death wszystkie grane przez afroamerykanki.

Chyba nie tylko kobiet. Ogólnie wygląda na to, że celowo usuwają wszelkie rude postaci. Śmierdzi to najbardziej prymitywnym rasizmem.

Odpowiedz
William Jackson Harper chciałby zostać Supermanem:

Odpowiedz
Nie mogę się doczekać tego flopa.

Odpowiedz
Uważaj, żeby nie odniosło sukcesu, bo black power i coś tam ;) (no chyba, że Ameryka pod rządami Bidena upadnie).

Odpowiedz
Kto będzie wrogiem czarnego Supermena? Biały Lex Luthor ;)

Odpowiedz
Czyli sprawa już załatwiona. To już zaszło za daleko, żeby wybrali białego aktora. Backlash byłby zbyt duży ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Podziękował. Film do spuszczenia w kiblu.

Odpowiedz
(04-06-2021, 12:02)Corn napisał(a): Czyli sprawa już załatwiona. To już zaszło za daleko, żeby wybrali białego aktora. Backlash byłby zbyt duży ;)
To było wiadome od początku. Pytanie tylko czy wezmą z którychś istniejących czarnych Supermanów w komiksach czy jednak Clark Kent zostanie znaleziony w czarnej dzielnicy.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości