08-12-2022, 23:09
|
DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
|
|
Cóż.. teraz pojawia się precyzyjniejsze info, że ludziom w WB nie podobał się scenariusz do WW3. Jeszcze przed angażem Gunna i Safrana.
Dali Jenkins szansę na przepisanie go ale ona odmówiła, bo wierzyła w swoją wizję. Czyli tak jak zakładałem. WW3 nie powstanie w takim kształcie w jakim sobie wymarzyła Jenkins, ale to jeszcze nie oznacza hard-rebootu i kopa w tyłek dla Gadot. Wszystko wisi w zawieszeniu. Swoją drogą piękna kariera... Jenkins miała być najbardziej zapracowaną kobietą w Hollywood - > WW3 / Cleopatra/ StarWarsy. A została finalnie z niczym. Po JEDNYM flopie w postaci WW84. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
09-12-2022, 02:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2022, 02:36 przez zombie001.)
Po tym co czytałem tutaj:
https://www.yahoo.com/entertainment/warner-bros-didn-t-cancel-234524443.html Nasuwa się tylko "good riddance". Coś jej się najwyraźniej popieprzyło odnośnie tego ile ma do gadania po tym jak zapieprzyła sprawę z ostatnim filmem. Z kolei Gadotce pewnie stuknie 40-cha zanim WW3 w ogóle powstanie więc w sumie i tak już pora na recast :P 09-12-2022, 05:48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2022, 05:51 przez Gieferg.)
Z polskiego na nasze - WW84 miała kiepski odbiór więc zamiast forsować od razu trzecią część co miało gigantyczną szansę na flopa, dadzą Dianie przebieżkę po kilku projektach na drugim planie (pewno pojawi się w jakichś trzech) aby "odbudować markę" i "uspokoić emocje" po WW84.
I dopiero wtedy zrobią WW3. 09-12-2022, 22:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2022, 22:28 przez Rozgdz.)
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 10-12-2022, 00:57
Naprawdę małe szanse, że byłby to Batman Beyond jakiego większość by oczekiwała...
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
10-12-2022, 01:14
Ale można było mieć nadzieję po "Flashu". A okazuje się, że z Keatona zrobią jednorazowy występ. O ile go nie wytną.
Jakie tam są głupie pizdy.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 10-12-2022, 01:36
Keaton we Flashu ma podobno drugą co do wielkości rolę po Millerze, więc raczej trudno go będzie wyciąć.
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
10-12-2022, 01:46
To tak jak kiedyś wyskoczył news że skasowano film Legion of Doom.
O tym że taki film był planowany ludzie się dowiedzieli z tamtego newsa :p Chłopaki, przecież to wszystko tylko marketing i podgrzewanie atmosfery. Od czasu "Suicide Squad" napierdzielanie "sensacyjnymi newsami" to żelazny element marketingu DCEU. No, kiedy go rozkręcają na serio. Po prostu miejcie świadomość że to właśnie tylko marketing i przekładajcie sobie na "szarą codzienność". Np, jak ktoś ma nadzieję na większą rolę Keatona w universum to podgrzewanie atmosfery wokół niego i mnożenie newsów to całkiem dobry znak. i tak dalej ;) Zresztą to że znowu zaczynają na serio gotować w tyglu też jest dobrym znakiem. Wygląda na to że DCEU ma zamiar znowu zawalczyć o oglądalność. NO, KUFA, WRESZCIE !!!! ^_^ 10-12-2022, 03:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2022, 03:16 przez Rozgdz.)
Podnosi to zainteresowanie samym tematem podkręcając też emocje.
Np przypadku SS sensację zrobiono z samego faktu dokrętek - standardowej procedury. I "sprzedano" to jako walkę reżysera i studia. np taki news o Keatonie mógłby być zwykłym newsem typu "wszystko zależy od tego jak postać zostanie przyjęta w filmie "The Flash" i wyniku tego filmu, jeśli wszystko pójdzie dobre - na co mamy wielką nadzieję jako fani - to myślimy o wykorzystaniu Michaela w różnych projektach". Albo "w tym momencie mamy słabszy okres więc wszelkie bardziej ryzykowne projekty zostają przynajmniej na ten moment odłożone na półkę dopóki nie zwiększymy szerokiej widowni" (to o ew wstrzymaniu WW 3 i Black Adama 2) Ludzie nie bez powodu czytają pudelki, brukowce, itd. DCEU jest obecnie chyba tak słabe jak jeszcze nigdy. "Black Adam" to lepszy film od Wakandy a różnice w zarobkach... Np ktoś uważa że gdyby teraz wypuścili film o Supermanie (nieważne z kim w roli głównej) to miałby wyraźnie lepszy wynik niż "Black Adam" ? 10-12-2022, 17:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2022, 17:01 przez Rozgdz.) (10-12-2022, 17:01)Rozgdz napisał(a): Podnosi to zainteresowanie samym tematem podkręcając też emocje. Yyy nie? SS miało rewelacyjne zwiastuny oraz genialną obsadę. Szary widz ma w dupie jakieś ploty, czy Keaton, którego już też taki widz nie pamięta, zagra w kolejnym filmie czy nie. 10-12-2022, 17:43
Mam ten luksus że sam jestem doskonałym przykładem - nie widziałem wcześniej chyba żadnego zwiastuna SS, obsada mnie nie obchodziła - bo w ogóle film z pomniejszymi postaciami DC mnie nie obchodził. Żaden był wtedy ze mnie hardcorowy fan - z DC to tam Batman, ewentualnie Superman.. i w sumie tyle :p Planowałem tam kiedyś sobie w przyszłości zobaczyć ale na pewno nie zamierzałem ruszać tyłka do kina.
Poszedłem na SS do kina WYŁĄCZNIE przez ten szum wokół filmu ^^ I nie wątpię że takich osób było więcej ;) Na Keatona może nie szary widz ale jednak trochę osób czeka, w końcu to "ikoniczny Batman", choć pytanie ilu tych "fanów" starego Batmana gotowych będzie sięgnąć do portfeli. Gdyby faktycznie ktoś tam myślał o "Batman Beyond" to bez zainteresowania Keatonem na ten moment chyba ciężko w ogóle ruszać taki projekt. 10-12-2022, 18:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2022, 18:54 przez Rozgdz.)
Cavill nie wróci do roli Supermena.
Jebać to DC i Warnera. SERIO. Pierdolić każdy ich kolejny film.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 15-12-2022, 05:13
Mogłeś przy okazji dopisać, że będą robić nowego Supermana.
Scenariusz napisze sam James Gunn, a rola ma przypaść jakiemuś młodszemu aktorowi. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
15-12-2022, 05:56
Ja to najbardziej bym chciał aby sobie odpuścili już te kinowe uniwersum i po prostu robili niepowiązane produkcje jak kiedyś.
15-12-2022, 06:05
Kolejne rozmemłane na dekadę uniwersum. Ziew.
I oczywiście Gunn i tak zaczął od tyłka strony. Zapowiedział realizację projektu, który sugeruje jasno hard-reboot, bez formalnego ogłoszenia, że taki nastąpi... Co on, zamierza budować napięcie kolejnymi ogłoszeniami, że nie wrócą Gal, Miller i Momoa? Od razu należało przywalić z grubej rury. Aquamana przyspieszyć, przestawić Flasha na koniec roku i zapowiedzieć, że to ostatni występ składu Snydera. I tyle. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
15-12-2022, 06:59
Rozgdz:
![]() Ogólnie to jebać DC. 15-12-2022, 07:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2022, 07:22 przez Gieferg.) Cytat:I oczywiście Gunn i tak zaczął od tyłka strony. Zapowiedział realizację projektu, który sugeruje jasno hard-reboot, bez formalnego ogłoszenia, że taki nastąpi Podejrzewam że podłapał to jeden z trade'ów, więc Gunn postanowił sam to ujawnić i mieć kontrolę nad narracją. Wątpię aby ich planem było ogłoszenie reboota Supermana w losowy czwartek na twitterze. 15-12-2022, 07:27 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |
![[Obrazek: dedikodu-gossip.gif]](https://media.tenor.com/Fipe91QSAegAAAAM/dedikodu-gossip.gif)