Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Deadpool (2016)
http://www.hollywoodreporter.com/news/x-men-spinoff-deadpool-gets-734172
Kompletnie znikąd 20th Century Fox zapowiedziało nowy spin-off serii "X-Men"- "Deadpool". Tim Miller na stołku reżyserskim, a premiera planowana jest na 12 lutego 2016 roku. Nie wiadomo czy nadal jest zaangażowany Ryan Reynolds, ale jako iż jest on właśnie jedną z osób które utrzymywały ten projekt przy życiu, to jego występ jest prawdopodobny. Nie wiadomo także nic o kategorii wiekowej- pierwotny scenariusz był na tyle brutalny że Fox nie chciał ryzykować inwestycji w film który nie dostanie PG13, a twórcy nie chcieli go ugrzeczniać, przez co produkcja wpadła w limbo. Czy cokolwiek z niego zostało? Tego także nie wiadomo.

Po DOFP, Tatumie jako Gambicie oraz nowej F4 kórej nikt nie chce, Fox właściwie mnie stracił... a tu taka niespodzianka. Czekam i mam nadzieję że tego nie spieprzą.

Test footage który zrobił w sieci niemałą furorę, co prawdopodobnie przekonało Foxa do tego projektu:

Odpowiedz
Cieszę się, bo naprawdę lubię Deadpoola, ale też boję - szanse, że zostanie to spieprzone są przecież ogromne. Zresztą, jest nawet komiks o tym, jak kręcą film o Deadpoolu. Premiera zakończyła się masakrą widzów i twórców Uśmiech

Odpowiedz
Uwielbiam Deadpoola, a ten filmik mocno mnie jara, więc czekam z niecierpliwością.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Będzie Rka, czy nie będzie Rki, o to jest pytanie :/

No i użycie Deadpoola to wcale nie taki zaskakujący ruch*, aczkolwiek myślałem że FOX zdecyduje się na wykorzystanie go w "X-force" i to ten projekt zrealizuje w pierwszej kolejności.

*z tego co słyszałem po 2016 prawa do tej postaci wróciłby do Marvela, gdyby FOX nic z nią nie zrobił
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
No i... najnowsze plotki mówią, że będzie PG-13 :/

http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=107943#comments

Swoją drogą, czy przypadkiem pierwsza wersja scenariusza do tego filmu nie była pod NC-17? Niezły zjazd...

Odpowiedz
Po bardzo fajnym comic-con footage byłem zainteresowany i ucieszyłem się, że film wyjdzie szybciej niż dwa wcześniej zapowiadane filmy serii X-Men. Oczekiwałem tylko dwóch rzeczy - eRki i zerowego związku z Genezą Wolverine'a (nawet jeśli rolę powtórzyć ma Raynolds). Jeśli ma być PG-13 to moje zainteresowanie wraca do poziomu zerowego.

Odpowiedz
To jest świetne Duży uśmiech

Odpowiedz
(20-09-2014, 22:28)zombie001 napisał(a): No i... najnowsze plotki mówią, że będzie PG-13 :/

http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=107943#comments
Nie bardzo widzę problem. Komiksowy Deadpool to przez wiekszość czasu było PG-13 - ani tam faków, ani cycków. Mozna pomyśleć, co z brutalnością, ale mysle, ze jest to do obejścia. Zwłaszcza, że kategoria wiekowa w takim metafilmie, jaki powinien być o Deadpoolu to kolejna podstawa do dowcipów. Film powinni zrobić Phil Lord i Chris Miller.

Odpowiedz
Zgadzam się z tym:
(23-09-2014, 15:58)Crov napisał(a): (...) kategoria wiekowa w takim metafilmie, jaki powinien być o Deadpoolu to kolejna podstawa do dowcipów.

i nie mam jakiegoś szczególnego problemu z PG-13, ale... Reynolds tak długo jęczał, że zrobi Deadpoola tylko w Rce. Chyba zbyt mocno pobudziło to moją wyobraźnie.

Z najnowszych informacji wynika jednak, że kategoria wiekowa nie została jeszcze ustalona, więc chwilowo ten temat można zamknąć.

Odpowiedz
http://uk.ign.com/articles/2014/10/06/the-deadpool-movie-is-part-of-the-shared-x-men-universe

Odpowiedz
No to można już napisać. OFICJALNIE: Ryan Reynolds Deadpoolem.

Gorzej, że:

Cytat:Autorami scenariusza są Rhett Reese i Paul Wernick. Pierwotna wersja zakładała kategorię NC-17. Od tamtej pory tekst został mocno przycięty. Obecnie nie jest jasne, czy film będzie miał nawet kategorię R. We wrześniu pojawiły się plotki, że Fox chce widowiska z kategorią PG-13.

Odpowiedz
[Obrazek: jarjoet1_njooe5.jpg]

Odpowiedz
Do filmu dołączyła Gina Carano:
[Obrazek: Gina_Carano.jpg]

I podobno w filmie ma się pojawić Colossus.

Odpowiedz
Morena Baccarin rowniez <3 ma zagrac dupeczke Deadpoola (w sensie jego dziewczyne, nie jego tylek)

Odpowiedz
A zdjęcia Moreny Baccarin to już nie dacie? Oczko Ładna aktorka:

[Obrazek: morena-baccarin-69th-annual-golden-globe...oom-01.jpg]

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jestem zadowolony.

Odpowiedz
To jest... dziwne. I zajebiste Uśmiech

Odpowiedz
Tylko pytanie: to jest CGI czy Reynolds w kostiumie? Bo szczerze ciezko mi jest powiedziec, ale ja jestem uposledzony wzrokowo.

Odpowiedz
Kostium.

Kolejny gwóźdź do trumny X-Men Origins: Wolverine. Myślicie że Reynolds skomentuje w tym filmie tamto gówno?

Odpowiedz
Wg ludzi, którzy czytali scenariusz ze dwa lata temu, w filmie o Deadpoolu ma być beka z Origins.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon