Despicable Me / Minions
Zacytuję siebie sprzed 11 lat :)
Coś się zmieniło w tych filmach?

(27-12-2015, 01:13)shamar napisał(a): Ależ to słabe... Z czego wynika popularność? Szczególnie samych minionków, które są jakimiś ugładzonymi gremlinami?

3/10 nawet nie wiem za co
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nic się nie zmieniło. Jak były chujowe tak są nadal i jak zarabiały wszystkie pieniądze świata tak też nadal to robią :)

Pitero napisał(a):o "Lightyear" to nawet nie myślałem jako o filmie z serii "Toy Story", dla mnie nie należy on do kanonu

To jak ty go traktujesz akurat średnio mnie interesuje, faktem jest, że jest to oficjalny spin-off "Toy Story" zrobiony przez Pixara tak samo jak spin-offem "Despicable Me" jest "Minions" - i nie dość, że jest to srogi kasztan to jeszcze zarobił jakieś śmieszne pieniądze w porównaniu z filmem od Illumination a to raczej tylko potwierdza, która marka jest silniejsza jeśli chodzi o BO i popularność wśród dzieciarni. I to wszystko pomimo ogólnie przyjętego konsensusu tak widzów jak i krytyków, że nie są to, lekko mówiąc, najwybitniejsze animacje w historii. Niebywałe ale jak najbardziej warte docenienia.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości