Disclosure Day (2026)
Ano, żeby nie te CGI zwierzaczki to wyglądałoby to wszystko całkiem intrygująco a i wizualnie nie jest jakoś mocno tragicznie. Tylko no właśnie, są te cyfrowe maszkarony i robi się tak sztuczno słitaśnie, że się wszystkiego odechciewa, m.in. też oglądania tego filmu. Nie wiem co się stało z ILM, że z absolutnego topu i największych innowatorów w branży zeszli do poziomu zwykłych wyrobników i odwalają taką pańszczyznę - choćby Netflixowy "The Dinosaurs" się kłania.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Zwiastun wygląda tak, że gdyby nie nazwisko Spielberga, to zapewne nikt by tego nawet nie wrzucił do tematu z trailerami bo jest mehowe. Ja osobiście nie widze w tym nic interesującego Smutny
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Ujecie przed domem, z tym jeleniem to prosto z jakiejs swiatecznej reklamy John Lewis & Partners.

Co do ILM, pewnie tak jak w biznesie zwiazanym z peodukcja gier, grube lesby oraz inne murzynskie DEI u steru i mamy to co mamy.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Pozostaje pytanie: kto bardziej ocipiał w 2026? Krul Kamerun czy Wizjoner Szpilberg?
...morał jest taki że zaczynam bardziej doceniać Furiosę.

Odpowiedz
Avatar 3 był filmem z 2025, więc tytuł z roku 2026 trzeba przyznać już Spielbergowi

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Cameron to tak wytrawny futurysta że jego chujowość sięga co najmniej kolejnego roku kalendarzowego.

Odpowiedz
No te zwierzątka jak z reklamy bożonarodzeniowej coca coli bleh.... Niemniej są pewne intrygujące momenty. Jest Roswell itp., ale czy będą szaraki? Spielberg ostatnio grzebał przy UFO kręcać serial Taken i tam też były słitaśne momenty, ciekaw jestem czy nie zerżnie od siebie niektórych motywów i doprawi jeszcze historią z zapomnianego już serialu Event.

Odpowiedz
(12-03-2026, 22:30)Pelivaron napisał(a): Zwiastun wygląda tak, że gdyby nie nazwisko Spielberga, to zapewne nikt by tego nawet nie wrzucił do tematu z trailerami bo jest mehowe. Ja osobiście nie widze w tym nic interesującego Smutny
O, dzięki, Miałem dokładnie to samo napisać ale już nie muszę. 
Jakby nie nazwisko trailer by przeszedł bez echa i komentarza w dziale z trailerami.

Ja już w Szpilberga nie wierzę. Może dostarczyć co najwyżej naciągane 6/10.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości