Ok, na poświęcony jej temat już zapracowała. Chyba moja ulubiona aktorka młodszego pokolenia, a do tego nie tyle co utalentowana, to jeszcze o twarzy anioła i pięknych rudych włosach. Miała dosyć ciekawy przebieg kariery - od głupawych komedii dla nastolatków do Oscarowych produkcji. Przyznam, że gdzie nie zagra, nawet jakby miała najbardziej nijako napisaną rolę to zawsze mi się ją znakomicke ogląda - ma coś w sobie takiego magnetycznego, że nawet najdebilniejsza komedia z Sandlerem byłaby choć odrobinę bardziej znośna w oglądaniu, gdyby zagrała w nim choć na minutę.
Ostatnio właśnie za "La La Land" zdobyła swojego rycerzyka i ma przed sobą coraz to ciekawsze scenariusze, ale Oskarek jej się bardziej należał i tak dwa lata wcześniej za "Birdmana". Postać Sam jest tak ekspresyjna i zupełnie dla niej nietypowa, że aż nie byłem w stanie jej poznać. W tej jednej scenie otwarcia się przed Keatonem zmasakrowała aktorsko kręconą przez 12 lat kreację Arquette. Mam nadzieję, że nie będą robić z niej za wcześnie jakieś wybitnej Damy Kina i nie przeje mi się za szybko, ale w przypadku Stone wydaje mi się to bardzo mało prawdopodobne ;)
A oto i jej 3 minuty wypruwania sobie flaków:
15-10-2017, 08:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-04-2019, 10:54 przez Kryst_007.)
Muszę przyznać, że Emma to nie tylko jedna z moich ulubionych aktorek (zaraz obok Evy Green i Elizabeth Olsen) ale przede wszystkim mój absolutny ideał kobiety! Przeuroczy uśmiech, od którego nie można oderwać wzroku, magnetyzujące i hipnotyzujące spojrzenie, niesamowite oczy a przede wszystkim nieprzeciętny wdzięk. Nie zapominajmy także o nieprzyzwoicie wysokim poziomie talentu, który sprawia, że oglądanie jej na ekranie jest nie tylko przyjemnością pod względem wizualnym ale przede wszystkim gwarancją wysokiego aktorskiego poziomu!
Najlepszy film 2021: Titane Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood Najlepszy film 2019: Parasite Najlepszy film 2018: Suspiria
15-10-2017, 12:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-10-2017, 12:16 przez Bradesinarus.)
Ładnie napisane, podpisuję się pod każdym słowem. To też zdecydowanie mój ideał współczesnej kobiety, jakimś cudem jakby nie miała żadnych wad. Szczególnie te duże oczy i uśmiech onieśmiela mnie za każdym razem jak się pojawia na ekranie <3
15-10-2017, 15:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-10-2017, 15:17 przez Kryst_007.)
W 2010 zakochałem się w Emmie, potem mi na szczęście przeszło, ale dalej pozostaje moją ulubioną aktorką. Świetnie dobiera role i bazując na wywiadach i innych informacjach o niej, wydaje się ciepłą osobą.
Jako naczelny hipster mogę się pochwalić, że wyczaiłem Emmę już w 2007 roku, kiedy zadebiutowała w jednej z głównych ról w przedwcześnie skasowanym serialu Drive
Tak przeglądam sobie te zdjęcia i chyba Ci wszyscy występujący w tym teatrzyku musieli się tam nieźle bawić. Wcielenie Emmy jako Tweedle'a nie gorsze od tego co pokazałeś xD
31-10-2018, 16:10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-10-2018, 16:11 przez Kryst_007.)
Jestem lekko nienormalny i musiałem sprawdzić. ;)
W tym teledysku z Emmą na maszcie statku wisi we flagach sygnałowych "80 HISTOR...".
Jakiś pomysł co do kontekstu?
Małe zestawienie moich ulubionych wcieleń dzisiejszej solenizantki (31 lat!). A jak to wygląda u was?
Miejsce 07. Abby - "Papierowy Bohater"
Miejsce 06. Eugenia "Skeeter" Phelan - "Służące"
Miejsce 05. Sam - "Birdman"
Miejsce 04. Wichita - "Zombieland"
Miejsce 03. Abigail - "Faworyta"
Miejsce 02. Mia - "La La Land"
Miejsce 01. Annie Landsberg - "Maniac"
Najlepszy film 2021: Titane Najlepszy film 2020: Pewnego razu w Hollywood Najlepszy film 2019: Parasite Najlepszy film 2018: Suspiria