Emmy
Nikt nie skomentował nominacji do Emmy?

I słusznie, bo nie ma czego komentować.

Odpowiedz

:)

Odpowiedz
Szczerze to nawet nie wiedziałem że były nominacje, ominęło mnie to jakoś. Mnie cieszą nominacje dla Pose. Najciekawiej jak zawsze wyglądają nominacje za seriale limitowane, zarówno jakie seriale zdobyły, ale też dla aktorów i aktorek. W większości popieram te nominacje za seriale limitowane.

No i fajnie że dostały Gilian za Crown i Yvonne za Opowieść podręcznej, choć nie jestem pewien czy zasługują, bo w pierwszym przypadku to rola, która podzieliła widzów, ale Anderson to jak Streep zawsze dostaje, tak ją dziennikarze i krytycy uwielbiają, bardziej jak jej fandom. Iwona za wiele do grania nie miała w Opowieści podręcznej, ale trzeba wspierać aktorów z polskimi korzeniami.

Odpowiedz
https://www.slashfilm.com/609530/the-2021-emmys-winning-circle-is-very-white/

The 2021 Emmys Winning Circle Is Very White

jebane białasy :/

XD

Odpowiedz
Sukcesja. I nic więcej. Wiadomo.

https://variety.com/2022/tv/news/emmys-nominations-list-2022-1235313788/

Cytat:Television Movie

Chip ‘n’Dale: Rescue Rangers (Disney+)

ooo :D
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Ale chujowe rozdanie w tym roku XD

idźcie w chu z tymi emmami

(Tak, zabolało mnie kompletne olanie BCS).

Odpowiedz
Nagroda dla Macfadyena to jedyny plus tej żenującej gali, facet jest znacznie lepszy aktorsko i ma trudniejszą rolę od dobrego, ale nieco przecenianego Culkina. Prócz tego żenada, której apogeum stała się Garner z trzecią statuetką - kobitka była najjaśniejszym punktem słabego serialu, ale, do diabła, z czym do ludzi. Seehorn czy Snook wciągają ją nosem. Better Call Saul wciąż bez Emmy, hehe. Niby jest szansa w przyszłym roku (za drugą połowę szóstego sezonu), ale do tego czasu podnieta kapitalnym finałem może lekko wygasnąc i głosujący znowu wybiorą coś innego. Bob i blondyna bez chociaż jednej Emmy = skandal.

A, Sukcesja jest świetna, ale w tym roku najważniejszą statutkę wręczyłbym twórcom Saula (ewentualnie Severance).

Odpowiedz
Jestem w połowie 2 sezonu Euforii i na razie nie rozumiem za co ta nagroda dla Zendayi. Może coś się zmieni ale na razie tylko chodzi przymulona i nawet nie jest najważniejsza postacią.

Faktycznie cieszy nagroda dla Sukcesji, szkoda tylko rewelacyjnego Severance.

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Barrack Obama nawet się załapał xd

Odpowiedz
(13-09-2022, 14:38)Pitero napisał(a): Jestem w połowie 2 sezonu Euforii i na razie nie rozumiem za co ta nagroda dla Zendayi.
Za S02E05.

Patrząc na konkurencję - w pełni zasłużona statuetka.

Odpowiedz
https://en.wikipedia.org/wiki/75th_Primetime_Emmy_Awards

Brak zaskoczeń. Wygrali ci, którzy mieli wygrać. Saula przez te wszystkie lata nie nagrodzono ani jedną Emmy. W uhonorowanie Boba nie wierzyłem, bo statuetkę zarezerwowano dla jednego z młodych Royów, ale mogli chociaż obdarować wyborną Seehorn (Coolidge jako Tanya bardziej mnie irytuje niż bawi, poza tym wygrała już za pierwszy sezon Lotosu). Odnośnie wybitnej Sukcesji - Emmy zdobyli Kendall, Roman, Shiv i Tom (ten nawet dwie), a papę Logana olali. Fuck off.

Odpowiedz
No ale że taki "BCS" nie dostał w swojej historii (jak pisał srebrnik w temacie serialu) ani jednej nagrody to tylko pokazuje jak zjebane są te nagrody :)
Ale tradycyjnie, o wielu nagrodzonych już po miesiącu nikt nie będzie pamiętał a do "Saula" ludzie będą wracać.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon