Expendables II (reż. Simon West) 2012
rotfl - czyżby najkrótszy fanedit ever? :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(26-01-2013, 13:05)Gieferg napisał(a): Obejrzałem jeszcze raz, tyle, że w momencie gdy około 15 minuty pojawił się tytuł, przeskoczyłem od razu do akcji na lotnisku. Nic ciekawego nie straciłem, a film od razu wydaje się lepszy :P

Podobnie mam z Dreddem. Z tą różnicą, że jeżeli przeskoczy się od razu do finału film nie wydaje się wcale lepszy. :)

Odpowiedz
Ex3 bez Seagala za to z większą ilością humoru i "młodej krwi"

Zgodnie z oczekiwaniami zanosi się na równi pochyłej ciąg dalszy.

Odpowiedz
Stallone spytał dzisiaj na Twitterze co myślimy o pomyśle aby Niezniszczalnych 3 wyreżyserował Mel Gibson. Ciekawe czy coś się z tego urodzi czy to jedynie taki żarcik.

https://twitter.com/TheSlyStallone

Odpowiedz
Niech Gibson kręci cokolwiek, byleby potem nakręcił film o wikingach :)

Odpowiedz
Nie widzę sensu tego, żeby to Mel kręcił.

Odpowiedz
Myślę że Stallone nie chciałby żeby Mel nakręcił ten film bo raczej skończyłyby się głupie odzywki z poprzednich ról i wciśnięte na siłę epizody twardzieli a zaczęła konkretna naprawdę staroszkolna akcja. Do tego raczej obydwaj mają taki charakter że skończyłoby się mordobiciem na planie :D
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
To mogli by to nakręcić i puścić zamiast filmu :)

Odpowiedz
W którąkolwiek stronę miałaby ta seria nie pójść to na pewno przydałby się Niezniszczalnym reżyser lepszy niż Sylwek i Simon West.

Odpowiedz
W którąkolwiek stronę miałaby ta seria pójść, niech to będzie kierunek jak najbardziej odległy od tego który obrało Ex2.

Odpowiedz
W którąkolwiek stronę miałaby ta seria pójść, niech wreszcie zaliczy klapę finansową i zakończy się raz na zawsze :)

Odpowiedz
Stallone zapowiada, że jutro ogłosi reżysera trójki, ma to być świeży, niezbyt znany twórca, który jest głodny sukcesów.

Odpowiedz
Brzmi jak Mel Gibson!

Odpowiedz
Sly napisał też, ze próbował przekonać Mela, ale on "żyje po swojemu".

Odpowiedz
Mordując Żydów pewnie!

Odpowiedz
Miał być Mel Gibson, będzie Patrick Hughes:

http://www.movieweb.com/news/patrick-hughes-confirmed-to-direct-the-expendables-3

"Red Hill" widziałem, dobry filmik (wyprodukowany swoją droga przez McLeana), a czy typ się sprawdzi jako reżyser kina akcji? Ponoc ma być rozpierdol wiekszy niż w ostatnim "Rambie". No nic, zobaczymy.

[Obrazek: 2010_red_hill_0071.jpg]

Aborygeniec z "Red Hill" mógłby zagrać ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Na Stallone.pl piszą, że Mickey Rourke powróci w trzeciej części. Ja bym jednak wolał powrót Chucka Norrisa.

Odpowiedz
Zważywszy na to jak debilny i bezsensowny był jego występ w dwójce - ja bym nie wolał.

Odpowiedz
A co dokładnie było takiego bezsensownego i debilnego w jego występie?

Odpowiedz
Może to, że sceny z jego udziałem nie odbiegały poziomem od dowcipów o Norrisie z Dżoł Monstera.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon