The Expendables 2010
[Obrazek: expendables_ver2.jpg]

na początek słów kilka o obsadzie, prezentuje się ona mniej więcej tak:

Sylvester Stallone (Reżyseria)

Jason Statham

Jet Li

Dolph Lundgren

Mickey Rourke

Bruce Willis

Arnold Schwarzenegger (cameo)

fajna kolekcja badass'ów, nie? ciekawe co ci wszyscy frajerzy z obsady mają do zaproponowania, mam rację? czy przyciągną tłumy swoimi parszywymi gębami? wkrótce się okaże.

plotki o tej produkcji słyszałem juz bodajże w 2003 roku (!!!), jednak dowiedziałem sie że stają się one prawdą dosyć niedawno, bo tydzień temu :razz: fabuła nie prezentuje się zbyt odkrywczo, otóż grupa nic nie wartych najemników wyrusza na jakieś zadupie z misją zabicia tamtejszego dyktatora. szybko okazuję się że nasza wesoła ekipka znajduje się w świecie gówna.

właściwie wiadomo tylko tyle, a teraz taka mała (DUŻA) ciekawostka - film będzie w pg-13.

no tak.....

zastanawiam się czego oczekiwać od tego filmu. czy stalowy sylwek pojedzie centralnie po bandzie? czy wyjdzie z tego kino na miarę badassowych akcyjniaków ostatnich dwóch dekad XX wieku? NIE WIEM i s sumie gówno mnie to obchodzi :D nie robię sobie żadnych nadziei na ten film, bo jak wyjdzie pasztet to może rozboleć mnie głowa i jeszcze kogoś obrzygam w metrze. i zacznę się śmiać. a jak wyjdzie fajnie... to będzie fajnie.

[Obrazek: expendables.jpg]

Odpowiedz
Expendables w PG-13 to będzie nędza, rozpacz i żal. Nagromadzenie takich badassów na jednym planie musi się skończyć krwawą sieką, pokaźnym body count i niewybrednym słownictwem. Inna możliwość jest wykluczona.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
vast napisał(a):film będzie w pg-13.
Nigdzie oficjalnie nie zostało to potwierdzone, film ratingu jak na razie nie otrzymał. Póki co odnośnie kategorii wiekowej filmu wiadomo tylko tyle, że:

Avi Lerner, producent "The Expendables", ujawnił, że powstają dwie wersje filmu jedna pod kategorię wiekową R, druga pod PG-13. Obie zostaną przetestowane i na podstawie wyników studio zdecyduje, która wersja zostanie wprowadzona do kin. Zdaniem Lernera bardziej prawdopodobne jest, że będzie to wersja łagodniejsza.

I w sumie też nie wiadomo, na ile te ploty są prawdziwe. Także z płaczem, że film będzie w PG-13 radzę się wstrzymać do czasu, aż ktoś związany z tą produkcją poda jakieś oficjalne info, a nie takie, że ktoś gdzieś komuś powiedział a tamten powiedział komuś innemu itd.

Aha - jakby ktoś chciał poczytać o filmie, pooglądać foty czy filmiki, tutaj fajny adres - http://www.theexpendablesmovie.net/
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Na pocieszenie można dodać, że premierę przesunięto na sierpień... zaraz po ogłoszeniu (wysokich) wyników kasowych Districtu 9 i Basterdów. Może więc Lerner i spółka zrozumieli, że kastrowanie tego filmu nikomu korzyści nie przyniesie i zamiast tego postanowili wypuścić film, gdy popyt na filmy dla dorosłych jest wysoki.

Odpowiedz
Tizerek z Festiwalu Filmowego w Wenecji:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uGh_RhtTS2Q[/youtube]

Jakość mocno taka se, ale mniej więcej widać o co tańczy :-)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Taaaa, to raczej będzie film do oglądania "pod wpływem"... :)

Odpowiedz
o ja..... bedzie sympatycznie :)
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Eee tam, będzie fajna rozpierducha. No i będzie brutality, bo widziałem waterboarding przeprowadzony na kobiecie. :)

Odpowiedz
Co mówi Sly w 1:08? :lol:

Cóż to będzie ekstremalnie zły film, pure classic :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
pod warunkiem, ze bedzie aRka!

Odpowiedz
Filmik już jest usunięty. Zna ktoś alternatywne źródło?

Odpowiedz
Spokojnie, tam mało co widać. Pewnie na dniach pojawi się w sieci w HD.

Odpowiedz
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=59867 Yatta :D

Odpowiedz
ROTFL
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
No cóż, tak to jest jak marny kopaczyna, z końca łańcucha pokarmowego Hollywood, ma czelność jeszcze się pytać o charakter jego postaci. Kto jak kto, ale Van Damme powinień w ciemno brać rolę tak jak to zrobił Lundgren. Nie skorzystał - niech sobie dalej kręci swoje hiciory w Bułgarii :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Twojemu ulubieńcowi Seagalowi też proponowali rolę i też się nie zgodził.

Odpowiedz
Ulubionemu? Ja tylko uważam, że jest lepszym fajterem od Van Damme'a. Mój idol dostał propozycję od Sylwka i z niej skorzystał.

A teraz wróćmy do tematu. Jeśli "Expandables" będzie miało PG-13, uznam ten film za ścierwo i nigdy go nie obejrzę :)
--
Laozi

Odpowiedz
Masz na myśli Rourka?

Odpowiedz
Jet Li, maleńki, Jet Li.

A teraz serio, skończmy tą dyskusję rodem z Tlenu, albo będę musiał tu zrobić czystkę.
--
Laozi

Odpowiedz
Pierwsze recenzje z pokazów testowych "The Expendables":
http://www.aintitcool.com/node/43941

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon