Zmiana hasla jest w profilu - wyswiela sie obok haslo, dopiero po chwili jak sie wszystkjo zaladuje
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
23-08-2010, 21:03
|
Filmweb, IMDb, itp. - portale filmowe
|
|
Opcje zmainy hasla dzialają. Tez mis ie wydawalo , ze nei dziala ale dziala. Dostejsz linka na poczte i klikasz.
Zmiana hasla jest w profilu - wyswiela sie obok haslo, dopiero po chwili jak sie wszystkjo zaladuje
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 23-08-2010, 21:03 gigacz napisał(a):Mam już dosyć tego serwisu. Za starego filmwebu takich cyrków nie było. I wygląd też był lepszy.A od kiedy to wygląd strony ma coś wspólnego z logiką serwisu zaszytą po stronie serwera? :roll: A tak swoją drogą takich "kradzieży" jest masa... Tylko najczęściej nikt się o tym nie dowiaduje... Toż to jakaś banda gnoi co znalazła lukę wypuściła ten plik w sieć... Ludzie zajmujący się tym na poważnie (w celach zarobkowych) sprzedali by dane o adresach mailowych 700 tys potencjalnych (ściśle sparametryzowanych) klientów... Jest sporo film, które za takie adresy skore byłyby wyłożyć grube siano...
thug life
23-08-2010, 21:09 wojtky napisał(a):Tylko, że jak jestem wylogowany to nie pokazuje mi się taka opcja, do tego maila z linkiem (podobnie jak Danus) nie dostałem, mimo że wybrałem na filmwebie opcje przypomnienia/zmiany U mnie zadziałalo. Moze podałes inną poczte niż przy rejestracji? wojtky napisał(a):"Na podany adres e-mail został wysłany link pozwalający na ustawienie nowego hasła" Jesli wyslao też z 15 tys. osób w tym samym czasieco ty to sobie dopowidz. :mrgreen: :lol:
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 23-08-2010, 21:12
mi przyszedł natychmiast, ale to było kilka godzin temu. Może coś z tym robią, albo nagle wszyscy zmieniają, albo..... jesteś wśród tych nieszczęśników czego ci nie życzę.
23-08-2010, 21:22
Ja profilaktycznie pozmieniałem co mogłem. W tym login. I link aktywacyjny na gmaila przyszedł dopiero po kilku minutach (zawsze wszystko tam jest po sekundzie). Więc może rzeczywiście na filmwebie system nie wyrabia bo wszyscy zmieniają co się da.
23-08-2010, 21:27
Z tego co pamiętam na żadnej innej innej stronie nie miałem takiego hasła jak na filmwebie, więc luzik, ale wpadka niezła.
23-08-2010, 22:24
A ja mam generalnie w dupie te stronkę. Newsy i czytam i filmy oceniam i tak na imdb...
23-08-2010, 22:27
Dlatego nie lubię serwisów, w których login jest jednoznacznie mailem.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
23-08-2010, 22:28
Mnie nowego halsa i tak nie przyjmuje. Za to przyjmuje stare :grin:
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 23-08-2010, 22:54
Skoro już jesteśmy przy FILMWEBIE, to jak Wam ten ich wynalazek Gustomierz działa? Mi poleca różne filmy, ale o dziwo wszystkie mogą mi się spodobać na 74%? Każdy jeden film ma takie samo prawdopodobieństwo spodobania mi się. Robię się nieufny... ;)
https://the-twilight-area.com/ - strona poświęcona serialowi "The Twilight Zone"
http://www.strefamrokupodcast.pl/ - podcast o "Strefie Mroku" https://readersinitiative.podbean.com/ - podcast o literaturze wszech treści 24-08-2010, 00:50
Gustomierz działa na zasadzie gustopodobnych. System znajduje osoby, które oceniają filmy podobnie do Ciebie i na podstawie ich ocen filmów, których nie obejrzałeś, tworzy listę, którą widzisz w gustomierzu i jakoś wylicza procent, w jakim one Ci się mogą spodobać.
24-08-2010, 01:04
OK. Ale jak to możliwe, że w przypadku każdego filmu prawdopodobieństwo wynosi 74% (od czasu do czasu 70% - 72%). Kurde, ja nawet nie wiem, jak do tego podchodzić... Bo skoro to rekomendacja, to zakładam, ze poniżej 50% prawdopodobieństwa niczego się nikomu nie rekomenduje. Czyli, niskich wartości nigdy nie będzie chyba? No, ale wciąż takie samo prawdopodobieństwo?
I jeszcze jedno, skoro preferuję jakiś gatunek, np. horror, to czemu nie wybiera tych osób, które najwięcej horrorów oglądają / lub obejrzały i wysoko oceniły te, które ja już też widziałem, a wciska mi gatunki, które mnie kompletnie nie interesują? (Horror to akurat przykład). Lipa i zbyt prosty algorytm tego narzędzia.
https://the-twilight-area.com/ - strona poświęcona serialowi "The Twilight Zone"
http://www.strefamrokupodcast.pl/ - podcast o "Strefie Mroku" https://readersinitiative.podbean.com/ - podcast o literaturze wszech treści 24-08-2010, 01:07
Na fdb.pl rok temu wprowadzono coś podobnego do Gustomierza - "Rekomendacje" - http://fdb.pl/rekomendacje
Pamiętam, że jak się tym bawiłem to dużo było wśród filmów rekomendowanych tych, które planuje obejrzeć albo nie oceniłem. Więcej tutaj - http://forum.fdb.pl/temat/19322-rekomendacje Potrafi niby obliczyć rekomendacje na podstawie piętnastu ocenionych filmów. Jako, że bez takich bajerów mam setki filmów nie obejrzanych, a mam "w planach", to się w takie rzeczy nie bawię :)
Demokracja: Bóg, który zawiódł
24-08-2010, 02:09
Coś ten FW ma pecha :mrgreen: już drugi raz w tym roku traci dość sporą liczbę użytkowników. Przydałby się solidny konkurent, fdb jest dość z tyłu, Stopklatka nie ma tak rozbudowanej kwestii społeczności, dobrze by było połączyć te 2 serwisy :mrgreen: wtedy by była super alternatywa.
24-08-2010, 08:50
Mi filmweb bardzo ładnie pokazuje te procenciki, jedyny minus(chyba, że źle szukam) taki, że nie mogę zobaczyć ile % dany film ma, tylko mogę zobaczyć te co mają powyżej 70%.
24-08-2010, 10:07
Z ciekawosci wlacylem gustmomierz pierwszy raz od czasu gdy zaczal dzialac czyli chyba 2ch miesiecy . Pamietam, że suwakiem mozna było pzresuwać te bardziej pasujace / mniej pasujace do gustu filmy wiec tu bylo rozwiazanie procentowej zagadki. A teraz ?
A teraz mam dupe. już mi ten gadzet nie dziala wcale. Zrestował sie.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 24-08-2010, 10:21
Mi pokazuje np. 80%, 81%. Nie pokazuje za to tych, które mamy już zaznaczone w "kiedyś obejrzę".
24-08-2010, 13:49
Mnie nie wyglada to wcale. Jak juz pisałem poprzednia lista Rekomendacji zniknela i jest pusto. Gustomierz jest nieustawiony. W Gustopodobnych wypadlo sporo wczesniejszych uzytkowników.
Zreszta mam to d. i tak nei korzystam z tego.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 24-08-2010, 17:13
Mnie "włamanie" chyba ominęło. Jakoś w ogóle mnie nie dziwi, że to właśnie filmweb padł jego ofiarą. Oni sobie tam dosłownie z niczym nie radzą, sypie się to już od lat i jest jedynie coraz gorzej. Niemniej filmweb dopiero od jakiegoś czasu zaczyna się sukcesywnie zbliżać do tytułu najbardziej niedopracowanego serwisu internetowego w Układzie Słonecznym. Biorąc pod uwagę, że jest to (podobno) drugi największy portal filmowy na świecie, tylko jedno słowo ciśnie się na usta: żenada.
wojtky napisał(a):Czekam aż się na cudną nasząklasę włamie ktoś. <ok> Przypuszczam, że tamtym serwisem nie zarządza banda debili, więc potencjalni hakerzy będą mieli zadanie przynajmniej odrobinkę utrudnione ;) 24-08-2010, 18:48 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Trailery filmowe. | LukeSpidey | 12,715 | 1,370,773 |
2 godzin(y) temu Ostatni post: shamar |
|
| Warto przeczytać, czyli polecamy filmowe artykuły | Jakuzzi | 191 | 52,090 |
24-12-2025, 03:16 Ostatni post: Bucho |
|
| Vlogi filmowe | smackey | 127 | 33,530 |
05-10-2025, 01:14 Ostatni post: slepy51 |
|
| Ciekawe wywiady, rozmowy, wykłady filmowe | Gal Anonim | 50 | 18,359 |