Głęboka woda
Nowy serial polski. Opowiada o pracownikach socjalnych, ich pracy, życiu oraz przede wszystkim ludziach którym muszą pomagać. Forma serialu to niczym "Bez tajemnic" jeden problem społeczny. W pierwszym odcinku są to rodzina (mąż na wózku, żona i małe dziecko) ofiary powodzi, którzy nie mają dokąd pójść, w dodatku nie potrafią zostawić swoich psów. Reżyseruje Magdalena Łazarkiewicz i Kasia Adamik co jest chyba świetną rekomendacją, pierwszy odcinek mnie wciągnął i już czekam na kolejny. Do oglądania na TVP 2 w niedziele o 21.20, a jak ktoś przegapił tak jak ja, na iplexie. W rolach głównych Marcin Dorociński (jako dyrektor ośrodka) i Katarzyna Maciąg (pracownica ośrodka).

Odpowiedz
o żesz kur....

Szajsopera sfinansowana z podatków opowiadająca o pracownikach państwowych ośrodków opieki społecznej. Lepszej rekomendacji nie ma. Cytuję: projekt współfinansowany przez Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej ze środków Unii Europejskiej.

I tak bym tego nie obejrzał, nawet gdyby było finansowane z dobrowolnych składek, ale bez jaj. W ostatnim odcinku na plan powinien wpaść Tim McVeigh z pełnym magazynkiem i zrobić czystki. Dorociński na pierwszy ogień.

Odpowiedz
jakieś deja vu mam czy o tym już na forum było, a i mental - chyba, że mam zwidy - zawitał tam z niemal bliźniaczym komentarzem ;)

Odpowiedz
Może Mental ma już wcześniej przygotowane te teksty i potem tylko Ctrl+C, Ctrl+V ;P
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Potwierdzam, wątek już był i wypowiedziałem się w nim :)

http://forumkmf.pl/Thread-G%C5%82%C4%99boka-woda

Odpowiedz
Było czy nie było. Koszmar jakich mało!!!!! Nie polecam!!!!

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon