Głupi i głupszy
Ty to naprawdę jesteś dziwny.

Odpowiedz
Ja tam mogę pierwszą część oglądać non stop i bawi tak samo za każdym razem :D ba! Nawet mój dziadek to uwielbia i ma mega lachę :)

Odpowiedz
Taki se ten zwiastun. Nie spodziewałem się aby po 20 latach udał się super sequel ale przesadnej żenady też nie stwierdzam.

Odpowiedz
Wiecie co jest najgorsze w tym trailerze? Że Carrey i Daniels zapomnieli, jak się gra te postaci. I w sumie nie ma w tym nic dziwnego, Sharon Stone w Basic Instinct 2 też była swoją własną parodią, tylko że tutaj mam wrażenie jakbym oglądał fragmenty "parodii" w wykonaniu twórców Epic Movie. Straszne.

Odpowiedz
Parodia plakatu Lucy

[Obrazek: BvGXBHUCYAAR_dP.jpg]

Odpowiedz
Przed "Guardians of the Galaxy" leciał trailer i nikt się nie zaśmiał, a ja poczułem się mega zażenowany.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
"Imagine what he could do with 1%"

Ja nie muszę sobie tego wyobrażać. Zapraszam Lloyda na Wiejską, będzie tam geniuszem.

Odpowiedz
[Obrazek: 8byf3xs1_ndcrcc.jpg]
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
BARDZIEJ !!! mózg rozje@#@$ :P

Odpowiedz
A jak mieli to przetłumaczyć? Zawsze mogli wykazać się wstrzemięźliwością i dać "2".
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nie mogli, bo jako "2" funkcjonuje u nas ten pseudo-prequel.

Odpowiedz
Gupio i Gupszo 2 bardziej

Odpowiedz
Premiera już za 4 dni, a żadnych recek na RT, ani Metacritic nie ma. Jedynie średnia na IMDB 8,1 na 640 głosów ale wiadomo jak to jest... Ma już ktoś jakieś przecieki, czego możemy się spodziewac, bo boję się o to, że wyjdzie żenada...

Odpowiedz
tego samego się boję

Odpowiedz
Tak, bo pierwszy film miał taką wysoką ocenę na Rotten Tomatoes, że rezultat dwójki na pewno dużo nam powie o jej jakości ;)

Odpowiedz
Muszyński z filmwebu widział i ocenia Głupi i głupszy bardziej 7/10, więc jest nadzieja.

Odpowiedz
u Joblo 4 / 10 - osobiście podejrzewam, że trailer sprzedał nam wszystkie najzabawniejsze sceny, ale pewnie i tak pójdę
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Na Rottenach też średnio, no ale pierwsza część też tam oszałamiających ocen nie ma.

Odpowiedz
(13-11-2014, 18:00)Mefisto napisał(a): u Joblo 4 / 10 - osobiście podejrzewam, że trailer sprzedał nam wszystkie najzabawniejsze sceny, ale pewnie i tak pójdę

Raczej nie - widziałem jakiegoś "making ofa" czy coś w tym stylu i było tam parę scen nie ujętych w trailerze, które były dużo śmieszniejsze niż to, co w nim pokazano. Ja tam nadzieję mam:)
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości